Με Alexa το επόμενο σύστημα φωνητικών εντολών της BMW

Στην Alexa και στις σχετικές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Amazon θα βασιστεί η επόμενη γενιά του συστήματος φωνητικής υποστήριξης της BMW.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Amazon alexa BMW Group 2022

Η σχετική ανακοίνωση, που θα φέρει την Amazon Alexa στο σύστημα φωνητικών εντολών των μοντέλων της BMW, έγινε στην ετήσια εκδήλωση “Devices and Services” της Amazon από τον Stephan Durach, ανώτερο αντιπρόεδρο του τμήματος Connected Company & Development Technical Operations BMW Group και τον ομότιμό του στο τμήμα Devices & Services της Amazon, Dave Limp.

Διαβάστε επίσης – BMW Z4: Το roadster των Βαυαρών αναβαθμίζεται

“Η τεχνολογία Alexa θα επιτρέπει έναν ακόμα πιο φυσικό διάλογο μεταξύ οδηγού και οχήματος, ώστε οι οδηγοί να μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο δρόμο. Αυτό θα φέρει την ψηφιακή εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο”, δήλωσε o Durach.

Από την πλευρά του, για λογαριασμό της Amazon ο Limp, πρόσθεσε: “Αυτή η συνεργασία με την BMW αποτυπώνει άριστα το σκεπτικό πίσω από τη σχεδίαση του Alexa Custom Assistant -να καταστήσει ταχύτερη και ευκολότερη για τις εταιρείες την ανάπτυξη έξυπνων βοηθών προσαρμοσμένων σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να προκύπτει το κόστος και η πολυπλοκότητα της κατασκευής από την αρχή”.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Η πρώτη BMW XM είναι η πιο ισχυρή “M” που κατασκευάστηκε ποτέ (+video)

Από το 2018 που λανσαρίστηκε το πρώτο σύστημα φωνητικής υποστήριξης των Βαυαρών (BMW Intelligent Personal Assistant), η φωνητική αλληλεπίδραση γίνεται όλο και πιο σημαντικό μέρος του BMW iDrive. Το νέο σύστημα φωνητικής υποστήριξης της BMW θα συνεργάζεται με την Alexa, προσφέροντας στους πελάτες τα οφέλη ενός έξυπνου βοηθού που γνωρίζει τα πάντα για το όχημα και τις υπηρεσίες.

Η Alexa αναμένεται να προσφέρει την γνώριμη εμπειρία που πολλοί χρήστες γνωρίζουν ήδη σήμερα -όπως η δυνατότητα να ελέγχουν τη μουσική, να διαχειρίζονται από απόσταση το smart home τους, να προσθέτουν προϊόντα σε μία λίστα αγορών ή να παρακολουθούν τα δελτία καιρού καθημερινά.

Οι πελάτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να χρησιμοποιούν τα συστήματα φωνητικής υποστήριξης της BMW και της Alexa ανεξάρτητα, ή και τα δύο σε συνεργασία. Τα πρώτα οχήματα με τη νέα γενιά του συστήματος φωνητικής υποστήριξης της BMW θα λανσαριστούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.