Με αλλαγές εντός και εκτός το Kia Stinger

Η Kia προχώρησε στο φρεσκάρισμα του Stinger δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες για τις αλλαγές στο sedan της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Kia Stinger ανανεωμένο

Με μικρές αλλαγές εντός και εκτός θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία το Kia Stinger σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των Κορεατών που ήθελαν να τονίσουν ακόμη περισσότερο των gran turismo χαρακτήρα του, βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα των υλικό στο εσωτερικό του.

Εξωτερικά οι αλλαγές εντοπίζονται στα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα που έχουν παράλληλα γίνει πιο σκούρα, ενώ νέας σχεδίασης είναι και τα φώτα ημέρας. Ανάλογες αλλαγές έχουμε και στο πίσω μέρος όπου βλέπουμε επίσης ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με φωτιζόμενη μπάρα που ακολουθεί τη γραμμή της ενσωματωμένης στην πίσω πόρτα αεροτομής. Νέα είναι και τα φλας που αποτελούνται από 10 LEDs έκαστο με σχεδίαση που θυμίζει καρό σημαία, σύμφωνα με τους Κορεάτες.

Για τις ισχυρότερες εκδόσεις του Kia Stinger οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να παραγγείλουν μεγαλύτερες απολήξεις για τα τελικά της εξάτμισης, αλλά και έναν διαφορετικό διαχύτη με τονισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Στις επιλογές έχουν προστεθεί και δύο νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου οι οποίες έχουν διάσταση 18 και 19 ίντσες, ενώ ένα νέο χρώμα έρχεται να προστεθεί στην παλέτα του μοντέλου των Κορεατών, για τις περισσότερες αγορές που θα είναι διαθέσιμο. Μεταξύ αυτών φυσικά και εκείνες της Ευρώπης.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές παρουσιάζονται ιδιαίτερα περιορισμένες στο κομμάτι του design με ην κάθετη ακτίνα του τριάκτινου τιμονιού να είναι πλέον από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Το ίδιο υλικό πλαισιώνει και την οθόνη πληροφοριών επτά ιντσών του οδηγού, ενώ χωρίς πλαίσιο είναι τώρα ο κεντρικός καθρέπτης.

Νέες είναι και οι ραφές τόσο στο ταμπλό όσο και στις πόρτες, ενώ η κεντρική κονσόλα είναι πλέον διαθέσιμη με αλουμινένια ή carbon look επένδυση. Πιο σημαντική είναι ίσως η αναβάθμιση της οθόνης αφής των 10,25 ιντσών του συστήματος πολυμέσων και πλοήγησης με την καμπίνα να φέρει παράλληλα και ένα νέο σύστημα ατμοσφαιρικού φωτισμού που προσφέρει 65 διαφορετικές επιλογές αναφορικά με το χρώμα!

Στο προαιρετικό εξοπλισμό του Kia Stinger έχουν προστεθεί επίσης και οι δερμάτινες επενδύσεις Nappa σε τρία διαφορετικά χρώματα αλλά και επιλογή για μαύρο σουέτ, για τα καθίσματα.

Σύμφωνα με τη Kia, περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Stinger θα ακολουθήσουν σύντομα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr