Με ενεργό cruise control οι μοτοσυκλέτες της BMW

Μετά από τα αυτοκίνητα έρχονται οι μοτοσυκλέτες με την BMW Motorrad να ανακοινώνει την τοποθέτηση ενεργού cruise control.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 BMW Motorrad ενεργό cruise control μοτοσυκλέτα

Το ενεργό cruise control έχει αρχίσει και κάνει την εμφάνιση του σε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα, θεωρείται πλέον μια τεχνολογία σχεδόν δεδομένη. Για τους δύο τροχούς ωστόσο το ενεργό cruise control είναι μια εμπειρία που δεν έχει βιώσει ακόμη η συντριπτική πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών.

Η BMW Motorrad προχωρά στο επόμενο βήμα λοιπόν και ανακοινώνει την τοποθέτηση του εν λόγω συστήματος στα δίκυκλα της με την αρχή να γίνεται από τις μοτοσυκλέτες. Συνέταιρος των Βαυαρών στην εξέλιξη του συστήματος υπήρξε η Bosch με τους Γερμανούς να ευθύνονται άλλωστε και για τα περισσότερα ανάλογα συστήματα που βλέπουμε και στους τέσσερις τροχούς.

Διαφορές με το αντίστοιχο σύστημα των αυτοκινήτων δεν εντοπίζονται με το BMW Motorrad Active Cruise Control (ACC) να προσαρμόζει την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας όχι μόνο βάσει των προτιμήσεων το αναβάτη αλλά και σε σχέση με την απόσταση και την ταχύτητα που έχει το προπορευόμενο όχημα.


Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών διαφορετικών αποστάσεων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ το ACC προσφέρει μια ακόμη επιλογή. Δίνει στον αναβάτη τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ “άνετης” και “δυναμικής” προσαρμογής στην απόσταση και την ταχύτητα κίνησης του οχήματος που βρίσκεται μπροστά σας αυξάνοντας ή μειώνοντας ανάλογα την επιτάχυνση και την επιβράδυνση με πιο έντονο ρυθμό. Παράλληλα η επιλεγμένη ταχύτητα κίνησης μειώνεται και προσαρμόζεται αυτόματα στις στροφές, αν χρειάζεται, ανάλογα και με την κλίση της μοτοσυκλέτας.

Η BMW Motorrad τονίζει ότι το σύστημα που θα μπει σύντομα στις μοτοσυκλέτες της αναγνωρίζει μόνο οχήματα και όχι πεζούς και λοιπούς χρήστες του δρόμους, ούτε υποδομές και πινακίδες, οπότε δεν έχει και αυτές τις λειτουργίες που βλέπουμε στα αντίστοιχα συστήματα των αυτοκινήτων. Η προσθήκη του πάντως θα είναι για τους ταξιδιώτες ιδιαίτερα καλοδεχούμενη, ειδικά για εκείνους που διανύουν μεγάλες αποστάσεις σε αυτοκινητόδρομους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]