Με φορτηγά χωρίς οδηγό τα νέα logistics της BMW (+video)

Ένα εντυπωσιακό video δημοσίευσε η BMW από τις νέες εγκαταστάσεις logistics, παρουσιάζοντας την διαδικασία μεταφορών χωρίς οδηγό. Το μέλλον είναι εδώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αυτόνομα φορτηγά

Τον μέλλον είναι η αυτόνομη οδήγηση και η BMW το αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Στα εγκαίνια των νέων της γραφείων logistics παρουσίασε τη λειτουργία των αυτόνομων φορτηγών που μεταφέρουν εξαρτήματα από την μία αποθήκη στην άλλη χωρίς να βρίσκεται απολύτως κανένας πίσω από το τιμόνι.

Πρόκειται για ένα νέο κέντρο logistics, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Freeman Farm Road της Νότιας Καρολίνα. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 100 εκατ. δολαρίων και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του είναι οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Όπως θα δείτε, το κέντρο χωρίζεται σε δύο κτήρια τα οποία ενώνονται με ιδιωτική γέφυρα. Ακριβώς αυτή την γέφυρα θα δούμε να διασχίζει το αυτόνομο φορτηγό.


Το αυτόνομο φορτηγό μεταφέρει τα εξαρτήματα, ενώ “επικοινωνεί” και με τις πόρτες, οι οποίες ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα όταν πλησιάζει. Η BMW διαβεβαιώνει ότι στο μέλλον, με την ασύρματη τεχνολογία 5G, θα επιτρέπεται σύνδεση μεταξύ αποθηκών και φορτηγών σε πραγματικό χρόνο, ώστε να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος.

“Η αυτόνομη μεταφορά, είτε με έξυπνα ρομπότ είτε με φορτηγά, θα κάνει τα logistics ακόμα πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Oliver Bilstein, αντιπρόεδρος Logistics.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.