Με μόλις 10.000 χλμ. πωλήθηκε η Ferrari Testarossa του Miami Vice (+video)

Η μία από τις δύο Ferrari Testarossa που γνωρίσαμε στους σκοτεινούς δρόμους του Μαϊάμι πωλήθηκε πρόσφατα. Νοσταλγία για όσους μεγάλωσαν στα 80s...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa Miami Vice

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητο στην ιστορία της τηλεόρασης! Η Ferrari Testarossa που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν είναι τυχαία, «πρωταγωνίστησε» στη σειρά Miami Vice και πρόσφατα πωλήθηκε έχοντας στο οδόμετρό της ελάχιστα χιλιόμετρα.

Diego Maradona: Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα και η επική ατάκα για την Ferrari F40 

Η αστυνομική σειρά προβλήθηκε από το 1984 μέχρι το 1989, λατρεύτηκε από θεατές όλου του κόσμου και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη μόδα και τον τρόπο ζωής της εποχής. Πίσω από το τιμόνι της εντυπωσιακής Ferrari Testarossa βρίσκονταν δύο αστυνομικοί που κινούνταν στους δρόμους του Μαϊάμι. Για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων χρειάστηκαν δύο αυτοκίνητα και το ένα εξ’ αυτών πρόσφατα πωλήθηκε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στα πρώτα πλάνα της σειράς, χρησιμοποιήθηκε μία μαύρη Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Spyder. Το αυτοκίνητο ήταν ρέπλικα που βασίστηκε σε μία Chevrolet Corvette. Η ιταλική φίρμα αντέδρασε στην παραποίηση του αμαξώματος και τελικά προσέφερε δύο γνήσιες, μαύρες Ferrari Testarossa. Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα βάφτηκαν με λευκό χρώμα για να είναι πιο ορατά σε νυχτερινές λήψεις.

Ferrari 288 GTO: Το Group B rally car που δεν “έτρεξε” ποτέ (+video)

Ένα από τα δύο αυτοκίνητα πωλήθηκε, είναι αυτό με τον αριθμό #063259 που παραχωρήθηκε από την Ferrari στην εταιρεία «Universal Television». Η Ιταλίδα καλλονή φαίνεται ότι και το επόμενο διάστημα δεν χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα, αφού μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 9.977 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες και γνήσια έγγραφα του αυτοκινήτου μπορείτε να δείτε στην επίσημη αγγελία του αυτοκινήτου. Αυτό που δε θα βρείτε, όμως, είναι το ποσό για το οποίο αγοράστηκε από το νέο ιδιοκτήτη, μιας παρέμεινε απόρρητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.