Με νέους προορισμούς ο Ηλεκτρικός Ταξιδιωτικός Οδηγός της Nissan

Η Nissan επεκτείνει τον Ηλεκτρικό Ταξιδιωτικό Οδηγό της (Electric Travel Guide), βοηθώντας τους ταξιδιώτες να προσθέσουν νέους προορισμούς στα βιώσιμα ταξίδια τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικός Ταξιδιωτικός Οδηγός της Nissan 2022

Οι επερχόμενες εκδόσεις του ταξιδιωτικού οδηγού της Nissan για ταξίδια με ηλεκτρικό αυτοκίνητο ξεκινούν την περιπέτεια μιας συναρπαστικής διαδρομής με pit stops στην Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.

Διαβάστε επίσης – Nissan e-4ORCE: Πώς λειτουργεί η προηγμένη ηλεκτρική 4κίνηση των Ιαπώνων

Η Nissan τέσταρε το δρομολόγιο στις τέσσερις χώρες με το Nissan Ariya, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της που απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σύντροφο στο ταξίδι με μια αξιοσημείωτη απόδοση στην κατανάλωση ενέργειας, που προσφέρει αυτονομία έως και 533 χλμ.

Σχεδιασμένος για να βοηθά τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν πιο συνειδητές, βιώσιμες επιλογές και για τις διακοπές τους, ο Nissan Electric Travel Guide επιμελείται έναν νέο μείγμα πολιτισμού και γευσιγνωσίας, συνδέοντας αξιοθέατα που πρέπει να δουν οι ταξιδιώτες, μέσα από τις πιο γραφικές διαδρομές.

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης του έκδοσης στη Στοκχόλμη νωρίτερα φέτος, οι νέοι ταξιδιωτικοί οδηγοί θα καθοδηγήσουν τους χρήστες τους στην Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία, παρουσιάζοντας τα πολλά αξιοθέατα που προσφέρονται στις αντίστοιχες πρωτεύουσες. Οι κάτοχοι ηλεκτρικών μοντέλων μπορούν επίσης να επιλέξουν να ανακαλύψουν κάθε πόλη ξεχωριστά και να προγραμματίσουν τα δικά τους οδικά ταξίδια.

Διαβάστε επίσης: Άμεση διαθεσιμότητα και δέσμευση τιμής για Nissan Juke και Qashqai

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία οι ταξιδιώτες δίνουν ολοένα και περισσότερο προτεραιότητα στον αντίκτυπο και τον σκοπό, κατά τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους. Έως και οκτώ στους δέκα (81%) συμφωνούν ότι θέλουν να ταξιδέψουν σε προορισμούς όπου μπορούν να εντρυφήσουν στην τοπική κουλτούρα, ενώ έξι στους δέκα (62%) λένε ότι θέλουν να είναι πιο προσεκτικοί για το πού και πώς ταξιδεύουν.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να προγραμματίσουν ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη, την πρώτη πόλη που καλύπτεται από τη συνεχώς εμπλουτιζόμενη σειρά ψηφιακού περιεχομένου της Nissan, με νέες τοποθεσίες που θα προστεθούν στο μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.