Με plug-in υβριδική έκδοση το νέο Volkswagen Tiguan

Το Volkswagen Tiguan ανανεώθηκε και πλέον, εκτός των άλλων, διατίθεται και με plug-in υβριδική έκδοση. Διαβάστε πότε θα το δούμε στη χώρα μας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Volkswagen Tiguan παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα SUV της αγοράς και σημαντικό κεφάλαιο στη γκάμα της γερμανική φίρμας. Η ανανέωσή του, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, φέρνει και μία plug-in υβριδική έκδοση.

Volkswagen T-Roc Cabriolet: Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε

Αξιοσημείωτες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός τμήμα του Volkswagen Tiguan, με μεγαλύτερη μάσκα που φέρει led φωτιστικά σώματα. Το καπό είναι υψηλότερο με αποτέλεσμα να παραπέμπει σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο κατηγορίας Touareg. Ανασχεδιασμένοι είναι και οι δύο προφυλακτήρες με το λογότυπο «Tiguan» να τοποθετείται πλέον στο κέντρο του πίσω μέρους.


Σημαντική προσθήκη στη γκάμα αποτελεί, όπως ήδη αναφέραμε, η plug-in υβριδική έκδοση και ονομάζεται eHybrid. Στην προκειμένη περίπτωση η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 245 ίππους. Σε αυτή την έκδοση, είναι εφικτή η αμιγώς ηλεκτρική μετακίνηση για απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ταχύτητα σε αυτή την κατάσταση λειτουργίας είναι τα 130 χλμ./ώρα.

Βασικό κομμάτι της γκάμας κινητήρων πετρελαίου είναι τα μοτέρ TDI EVO.  Εξοπλίζονται με δύο καταλυτικούς μετατροπείς SCR στη σειρά. Η τεχνολογία ονομάζεται «Twin Dosing» και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό μας κείμενο.

Ασφαλώς, εξακολουθεί να υφίσταται έκδοση R και εξοπλίζεται με έναν καινούριο κινητήρα της οικογένειας TSI απόδοσης 320 ίππων. Θα «συνεργάζεται» με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο διαθέτει έλεγχο κατανομής ροπής, στέλνοντας ακόμα και το 100% της ροπής σε έναν τροχό.

Στο εσωτερικό υπάρχει μία ολοκαίνουρια μονάδα του συστήματος κλιματισμού, όπου ο έλεγχος γίνεται μέσα από οθόνη αφής. Νέα είναι και η γκάμα συστημάτων ψυχαγωγίας (MIB3), με δυνατότητα συνδεσιμότητας Apple CarPlay, Android Auto και άλλες ευκολίες όπως η διαδικτυακή υπηρεσία We Connect.

Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού (Tiguan, Life, Elegance και R-Line) και το Volkswagen Tiguan θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.