Μεγάλη αύξηση στα τροχαία δυστυχήματα στην χώρα μας

Η ΕΛΣΤΑΤ παρουσίασε τα στοιχεία με τα τροχαία δυστυχήματα Ιανουαρίου-Ιουλίου 2022 και δυστυχώς τα ευρήματα είναι θλιβερά

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελλάδα τροχαία ατυχήματα 2020

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα προσωρινά στοιχεία της έρευνας για τα «Οδικά Τροχαία Ατυχήματα», μηνός Ιουλίου 2022 και τα ευρήματα μας γεμίζουν θλίψη. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τα τροχαία δυστυχήματα και οι νεκροί έχουν αυξηθεί το 7μηνο του τρέχοντος έτους σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020 και του 2021.

Συγκεκριμένα, το 2022 είχαμε συνολικά 6.413 τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα, 13,8% περισσότερα από το 2021, οπότε και ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων/δυστυχημάτων ήταν 5.634. Το 2020 (οπότε είχαμε και αρκετά κενά διαστήματα λόγω καραντίνας), τα τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα ανήλθαν σε 5.098.

Πιο κάτω θα δούμε αναλυτικά τα στοιχεία που ανακοινώνει η ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τις περιοχές με τα περισσότερα τροχαία αλλά και τους νεκρούς από αυτά.

Να σημειώσω εδώ πως η Έρευνα Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων διενεργείται σε μηνιαία βάση και παρακολουθεί, κατά Περιφέρεια και Νομό, για κάθε μήνα χωριστά, τον αριθμό των οδικών τροχαίων ατυχημάτων κατά βαρύτητα (θανατηφόρα και/ή με τραυματισμούς) και τον αριθμό των παθόντων ατόμων κατά κατηγορία αυτών (οδηγοί, μεταφερόμενοι, πεζοί).

ΠΗΓΗ: ΕΛΣΤΑΤ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr