Μείωση στα τροχαία ατυχήματα στο εννεάμηνο του 2020, ελέω lockdown

Μείωση στα τροχαία ατυχήματα στο χρονικό διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2020 ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελλάδα τροχαία ατυχήματα 2020

Σημαντική μείωση παρουσιάζουν τα τροχαία ατυχήματα στην ελληνική επικράτεια που καταγράφηκαν το εννεάμηνο του 2020 έναντι του προηγούμενου έτους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα έφτασαν τα 6.977 από τον Ιανουάριο έως και τον περασμένο Σεπτέμβριο και σημείωσαν πτώση της τάξης του 13,1%, έναντι των 8.025 τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα το 2019.Σημαντική μείωση σημειώθηκε και στους νεκρούς στο εννεάμηνο του 2020, με πτώση 18,3% και 434 συμπολίτες μας να χάνουν άδικα τη ζωή τους στους δρόμους της χώρας έναντι 531 το εννεάμηνο του 2019.

Διαβάστε επίσης: Πλημμυρισμένος δρόμος. Πιο επικίνδυνος από όσο νομίζεις

Στο -25,3% ήταν οι βαριά τραυματίες σε αυτά τα τροχαία ατυχήματα με τον αριθμό να φτάνει στους 378 έναντι 506 το 2019. Σημαντική μείωση είχαμε παράλληλα και στους ελαφρά τραυματίες με την πτώση να φτάνει στο 15,6% στους 7.814 έναντι 9.256 ανθρώπων που τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα στο εννεάμηνο του 2019.

Τα αυστηρά μέτρα και μόνο, που πήρε η κυβέρνηση τους προηγούμενους μήνες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ευθύνονται προφανώς για την ελαφρώς αισιόδοξη εικόνα που παρουσιάζουν τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό αποδεικνύεται και από τα ανησυχητικά νούμερα για τον περασμένο και άνευ lockdown Σεπτέμβριο που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Διαβάστε επίσης: Τεχνολογία που θα προβλέπει τα τροχαία ατυχήματα από τη Ford

Ειδικότερα, τα τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε όλη την Ελλάδα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν
κατά 9,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 και έφτασαν στα 1.003 τον Σεπτέμβριο του 2020, έναντι 917 τον Σεπτέμβριο του 2019.Τροχαία ατυχήματα εννεάμηνο 2020Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 71 νεκροί, 59 βαριά τραυματίες και 1.104 ελαφρά τραυματίες, έναντι 70 νεκρών, 59 βαριά τραυματιών και 1.040 ελαφρά τραυματιών τον Σεπτέμβριο του 2019, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,4% σε νεκρούς, κατά 6,2% σε ελαφρά τραυματίες ενώ για τους βαριά τραυματίες δεν παρατηρείται μεταβολή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr