Μένουμε σπίτι και πάμε Γενεύη virtual με την Volkswagen!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volkswagen Gold GTi

Η εικονική πραγματικότητα είναι μια… παράλληλη πραγματικότητα με αυτή που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός σε όλο τον κόσμο, η οποία δεν επηρεάζεται από την πανδημία. Η Volkswagen αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί αυτό και για πρώτη φορά στην ιστορία της προχωρά σε μια εικονική παρουσίαση του περιπτέρου της που είχε ετοιμάσει για την έκθεση της Γενεύης, η οποία ως γνωστό έπεσε επίσης θύμα του κορωνοϊού.

Οι εικονική παρουσίαση του περιπτέρου της Volkswagen δεν μένει απλά στην παρουσίαση των μοντέλων που θα βλέπαμε στη Γενεύη και προχωρά ένα βήμα παραπέρα. H έκθεση είναι διαδραστική με τον εικονικό επισκέπτη να λαμβάνει πληροφορίες για το μοντέλο που ενδιαφέρεται. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγές στα εκθέματα όσον αφορά στο χρώμα αλλά και τις ζάντες που φέρει ένα μοντέλο ώστε να έρθει πιο κοντά στα προσωπικά γούστα του ενδιαφερόμενου. Όπως και με τα προγράμματα εξατομίκευσης (configurators) που βλέπουμε συνήθως στην επίσημη ιστοσελίδα μιας εταιρίας.

Volkswagen virtual περίπτερο 2020 Γενεύη

“Είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα του marketing κατάφερε να κάνει το περίπτερο μας διαθέσιμο σε όλους τους επισκέπτες και παρά την ακύρωση της έκθεσης της Γενεύης. Εικονικά, μπορούν να βιώσουν την προσοχή στην λεπτομέρεια που έδειξε η ομάδα μας στην παρουσίαση του περιπτέρου και των highlights των προϊόντων μας.”, δήλωσε σχετικά το μέλος του δ.σ. της Volkswagen και υπεύθυνος για τις πωλήσεις, το marketing και τις after sales υπηρεσίες, Jürgen Stackmann.

Το εικονικό περίπτερο, το οποίο και μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ δίνει την εντύπωση ότι έχει ανοίξει αποκλειστικά για τον εικονικό επισκέπτη και αποτελεί μέρος της ψηφιακής στρατηγικής που έχει χαράξει η VW τον τελευταίο καιρό. Highlight η ανανέωση του εμπορικού της σήματος αλλά και τη δημιουργία ενός νέου ηχητικού σήματος. Περισσότερα γι αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr