Μία BMW M4 στην πιο… hardcore εκδοχή της!

Μπορεί η BMW M4 να γίνει ακόμα πιο σκληροπυρηνική; Ο οίκος DarwinPro κάνει εκτεταμένη χρήση carbon και απαντά με βεβαιότητα... ναι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M4

Μπορεί πρόσφατα να παρουσιάστηκε η κορυφαία BMW M4 CSL, αλλά ο βελτιωτικός οίκος δείχνει μία εναλλακτική οδό για όσους αναζητούν ένα βαυαρικό coupe με την πλέον σκληροπυρηνική εμφάνιση. Αυτή τη φορά, θα δούμε την πρόταση της DarwinPro, μπορεί να περιορίζεται μόνο σε εξωτερικές αλλαγές, αλλά δεν παύει να εντυπωσιάζει!

BMW M4 CSL: Ο γύρος στο Nurburgring που “κόβει” την ανάσα (+video) 

Στο εμπρός τμήμα συναντάμε το ανασχεδιασμένο καπό, το οποίο φέρει νέους αεραγωγούς για πιο αποτελεσματική ψύξη του εξακύλινδρου. Λίγο πιο κάτω, υπάρχει ο προφυλακτήρας, στον οποίο έχουν προστεθεί αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλάι και ένα splitter στο κάτω του άκρο.

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο πλαϊνό τμήμα, μιας και εκεί ο οίκος έχει τοποθετήσει νέες ποδιές. Ορατό είναι και το carbon πάνελ που έχει τοποθετηθεί στην οροφή. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος, με τους μηχανικούς να έχουν σχεδιάσει νέα αεροτομή και έναν διαχύτη. Εννοείται ότι όλες οι προσθήκες του οίκου DarwinPro έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα και, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, αρκετά κομμάτια είναι συμβατά και με άλλες εκδόσεις, όπως η BMW M3, αλλά και η “ανοιχτή” έκδοση της M4.

Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί θα βρείτε όλες τις τιμές των εξαρτημάτων. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η carbon αεροτομή κοστίζει 1.962 ευρώ (2.050 δολάρια) και το καπό 2.400 ευρώ (2.500 δολάρια).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.