Μια McLaren για οδηγούς 3-6 ετών! (+video)

Οι λιλιπούτειοι φίλοι της McLaren μπορούν τώρα να μπουν στο κλίμα, αποκτώντας μια ολοκαίνουργια ηλεκτρική έκδοση 720S σε σμίκρυνση!

Βρείτε μας στο

Αν η νέα McLaren 720S έχει ήδη γίνει talk of the town, η έκδοση “Ride-On” ετοιμάζεται να γίνει… talk of the playground. Ο λόγος είναι πως η McLaren Automotive ανακοίνωσε την δημιουργία μιας έκδοσης McLaren 720S “Ride-On”, η οποία θα προσφέρεται σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών.

Έτσι, οι μικροί φίλοι των supercars θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την αύρα της νέας McLaren. Βασισμένη στην ηλεκτρική McLaren P1 TM, η “παιδική έκδοση” έχει κατασκευαστεί ώστε να θυμίζει όσο γίνεται περισσότερο, την αληθινή 720S. Η παιδική McLaren 720S “Ride-On” θα προσφέρει πολλές επιλογές στους… μπαμπάδες αγοραστές, μοιάζοντας με πραγματικό αυτοκίνητο, αλλά σε μικρές διαστάσεις. Αυτό επιβεβαιώνεται αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες, καθώς πλην του μεγέθους, μοιάζει τρομερά στην “ενήλικη αδελφή” της.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να επιλέξουν αρχικά ανάμεσα σε 7 χρώματα αμαξώματος, ενώ αργότερα αναμένεται και το Papaya Spark του πραγματικού μοντέλου. Οι πόρτες που εδράζονται σε δύο σημεία είναι απόλυτα λειτουργικές, ενώ το μοντέλο μπορεί να παίξει μουσική ή μια ταινία, μέσω του ταμπλό ελέγχου. Ακόμη, μπορεί να λειτουργήσει “αυτόνομα” ή με παρέμβαση των γονέων, χάρη σε ειδικό προφίλ οδήγησης που παίρνει τον έλεγχο από το παιδί. Μάλιστα, το “σύστημα συνδεσιμότητας” είναι ήδη εφοδιασμένο με τραγούδια, τα οποία είναι δημοφιλή στα παιδιά αυτών των ηλικιών.

Η τεχνολογική τρέλα της McLaren, δε σταματά εκεί. Στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί να μοιάζουν με ανθρακονήματα, στυλιστικές υπογραφές 720S που θυμίζουν το πραγματικό μοντέλο, είναι μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες προσθήκες. Ένας ηλεκτροκινητήρας συνεργάζεται με πεντάλ γκαζιού, παράγοντας ήχους κινητήρα, ώστε ο μικρός οδηγός να έχει ολοκληρωμένη αίσθηση του οχήματός τους. Εκτός από γκάζι υπάρχει και λειτουργία φρένου, με το αντίστοιχο φως να δείχνει πότε ο μικρός οδηγός έχει πατήσει το πεντάλ.

Υπενθυμίζουμε, πως η McLaren 720S αναδείχθηκε πρόσφατα “World Performance Car 2019” από την κριτική επιτροπή του World Car of the Year.

Η McLaren 720S “Ride-On” κοστίζει 315 λίρες (περίπου 350 ευρώ) και θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών στον κόσμο.

Δείτε το video της McLaren 720S “Ride-On”

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr