Μια νύχτα στο μουσείο… της Porsche (+video)

Το μουσείο της Porsche κλείνει φέτος τα 10 χρόνια του και με αφορμή αυτή την επέτειο, η γερμανική μάρκα έδωσε στην δημοσιότητα ένα video από το εσωτερικό του.

Βρείτε μας στο

Τα drones μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε την πραγματικότητα από άλλη… οπτική και αυτό ακριβώς κάνει και το video που ετοίμασε η Porsche για τα 10 χρόνια του μουσείου της.

Πήρε ένα drone λοιπόν και το έβαλε να πετάξει στο εσωτερικό του μουσείου της, προκειμένου να μας δώσει μια διαφορετική οπτική για το τι μπορεί κανείς να συναντήσει στο σε αυτό.

Έτσι, μπορούμε να περιηγηθούμε… αφ’ υψηλού στα 5.600 τετραγωνικά μέτρα του μουσείου και να θαυμάσουμε τα περισσότερα από 80 εκθέματά του. Φυσικά υπάρχουν και μερικά πλάνα από το εξωτερικό του μουσείου, το οποίο είναι φωτισμένο κατά την διάρκεια της νύχτας!

Ακολουθεί το video της Porsche από το εσωτερικό του μουσείου της με drone.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr