Μια special Porsche 911 GT3 RS

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από την κυκλοφορία της Porsche Carrera RS 2.7 και η γερμανική εταιρεία το γιορτάζει με μια ειδική έκδοση, την 911 GT3 RS Tribute to Carrera RS Package!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911 GT3 RS

Η συγκεκριμένη έκδοση προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και κοστίζει 314.000 δολάρια. Η δυναμική Porsche 911 GT3 RS
κινείται από τον ισχυρό και ατμοσφαιρικό 4λίτρο κινητήρα με ισχύ 520 ίππων και 465 Nm ροπής.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η ιδιαίτερη 911 GT3 RS ενσωματώνει το πακέτο Weissach, με τις πράσινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα που η Porsche ονομάζει Python Green. Σε αυτή την απόχρωση είναι βαμμένα και τα καλύμματα των καθρεπτών, αλλά και οι ζάντες μαγνησίου. Μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια συναντάμε στην πίσω εμφατική πτέρυγα, όπου συναντάμε το έμβλημα RS και τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών. Φυσικά σε Python Green απόχρωση.

Στο εσωτερικό, το έντονο πράσινο χρώμα εξακολουθεί και έχει την τιμητική του, αυτή τη φορά στις ραφές των καθισμάτων, στο τιμόνι, στο ταμπλό, αλλά και στις επενδύσεις των θυρών! Ο χρονογράφος που συνοδεύει την έκδοση μιμείται το μοτίβο των τροχών μαγνησίου και υιοθετεί επίσης τις αποχρώσεις πράσινου λευκού στην κάσα και στο λουράκι.

Τέλος, κάθε ιδιοκτήτης της 911 GT3 RS Tribute to Carrera RS Package θα παραλάβει δύο ακριβή αντίγραφα των Carrera RS του 1973 και της φετινής GT3 RS σε κλίμακα 1/43. Παράλληλα εγγράφεται και σε ένα πρόγραμμα με NFT (Non Fungible Tokens), που του δίνει πρόσβαση σε αγωνιστικές διοργανώσεις καθώς και μια σειρά ψηφιακών γραφικών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.