Μια Suzuki με ρόδες και… πόδια που μπορεί να σκαρφαλώνει

Κάτι μεταξύ "γουρούνας" και... αλόγου είναι η concept πρόταση που παρουσίασε η Suzuki και έρχεται να δώσει λύσεις στην κινητικότητα που θεωρούνταν αδύνατες μέχρι πρότινος.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Modular Quad Based Architecture cocnept 2023

Modular Quad Based Architecture (MOQBA) ονομάζεται η concept και αμιγώς ηλεκτρική και αρθρωτή πλατφόρμα που παρουσίασε η Suzuki στην πρόσφατη Ιαπωνική Έκθεση Κινητικότητας.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το φθηνότερο τετρακίνητο full υβριδικό SUV της ελληνικής αγοράς

H MOQBA είναι η πρόταση των Ιαπώνων για τα επόμενης γενιάς συστήματα κινητικότητας σχεδιασμένα για να προσφέρουν ειδικού τύπου υπηρεσίες αλλά και να εξυπηρετούν άτομα με κινητικά προβλήματα, με τέτοιο τρόπο που θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.


Το βασικό μέρος της πλατφόρμας της Suzuki είναι τα τέσσερα αρθρωτά πόδια με το καθένα από αυτά να φέρει στο άκρο του μία ρόδα. Έτσι το όχημα κινητικότητας της Suzuki μπορεί να κινείται με σχετική ταχύτητα χρησιμοποιώντας τις ρόδες του αλλά και να ξεπεράσει με ευκολία εμπόδια που θα ήταν αδύνατο αν δεν είχε πόδια και να ανέβει ακόμη και σκαλιά.

Διαβάστε επίσης – Suzuki Swift GTi: Ο “σαμουράι” των ελληνικών δρόμων! (video)

Η MOQBA μπορεί να εναλλάσσει το πάνω μέρος της σε τρεις (τουλάχιστον) διαφορετικές διαμορφώσεις εξυπηρετώντας έτσι διαφορετικές ανάγκες: σε γουρούνα, σε καρέκλα και σε φορείο. Μάλιστα η τελευταία περίπτωση θα φανεί πολύ χρήσιμη σε σωστικά συνεργεία που πρέπει να απομακρύνουν κάποιον ασθενή από ένα κτίριο, ή να ανεβάσουν έναν τραυματία σε μια πλαγιά στην οποία δεν έχουν πρόσβαση τα συμβατικά οχήματα.

Η πλατφόρμα κινητικότητας της Suzuki προσφέρει επίσης τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου. Χρησιμοποιώντας τις ρόδες της μπορεί να κινείται με ταχύτητα έως και 32 χλμ./ώρα, ενώ οι μπαταρίες που φέρει τις προσφέρουν αυτονομία που φτάνει έως και τα 80 χιλιόμετρα. Πώς θα σας φαινόταν ένα τέτοιου τύπου όχημα;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.