Μία ταινία για λάτρεις της ταχύτητας… αλλά και των σκύλων (+video)

Στο άκουσμα του ονόματος Enzo, το μυαλό μας πηγαίνει στον θρύλο της Ferrari. Υπάρχει όμως και ο τετράποδος Enzo που πρωταγωνιστεί στην εν λόγω ταινία...

Βρείτε μας στο

Αν πέρα από τους αγώνες ταχύτητας, τρέφετε υπερβολική συμπάθεια και για τους τετράποδους φίλους μας, αυτή η ταινία σίγουρα σας ενδιαφέρει. Ονομάζεται «The Art of Racing in the Rain» και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένας σκύλος με το όνομα «Enzo».

Video: Έτσι γυρίζεται μία ταινία δράσης με αυτοκίνητα [2020]

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και αποτελεί παραγωγή της «20th Century Fox», με την σκηνοθεσία να γίνεται από τον Simon Curtis. Μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία διαδραματίζεται η σχέση ανθρώπου και σκύλου.

Τον ρόλο του Denny Swift υποδύεται ο ηθοποιός Milo Ventimiglia, ενώ η φωνή του τετράποδου «Enzo» ανήκει στον Kevin Costner. Η πλοκή ξεκινά με την υιοθεσία του σκύλου ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ από τον οδηγό αγώνων και αναπτύσσεται γύρω από την σχέση τους.

Εννοείται, βέβαια, ότι ταινία με οδηγό αγώνων χωρίς ξεχωριστά αυτοκίνητα δεν υπάρχει. Σε αρκετά πλάνα θα δείτε μοναδικά αγωνιστικά μοντέλα, όπως η BMW M4 GT4, η Porsche 911 GT3 R και η Ferrari 250 Testa Rossa. Ακολουθεί το trailer της ταινίας ώστε να πάρετε μία πρώτη γεύση όσοι δεν την έχετε ήδη παρακολουθήσει.