Μηχανικός βγήκε για δοκιμή της Ferrari Enzo. Το αποτέλεσμα στην οθόνη σας!

Μία ολιγόλεπτη βόλτα του μηχανικού ήταν αρκετή ώστε η Ferrari Enzo να καταλήξει στην κατάσταση που βλέπουμε, η οποία ίσως να είναι και μη αναστρέψιμη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαίο Ferrari Enzo

Μία ολιγόλεπτη βόλτα πίσω από το τιμόνι μίας Ferrari Enzo ήταν αρκετή ώστε να δημιουργηθεί στο ιταλικό “στολίδι” σοβαρή ζημιά που πιθανόν να μην είναι επισκευάσιμη. Ο λόγος για ένα συμβάν που έλαβε χώρα στην Ολλανδία, την ώρα που πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας μηχανικός εταιρείας.

Video: O Κώστας Στεφανής με Ferrari Enzo στην γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου

Πρόκειται για μηχανικό της εταιρείας “Kroymans Ferrari”, η οποία βρίσκεται στην πόλη Χίλβερσουμ της Ολλανδίας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ένα ατύχημα που έλαβε χώρα την ώρα της δοκιμής, με τον μηχανικό να χάνει τον έλεγχο στο βρεγμένο οδόστρωμα. Ευτυχώς από το συμβάν δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο.

Από την άλλη, η θρυλική Ferrari Enzo έχει σημαντική ζημιά και είναι απορίας άξιο αν είναι επισκευάσιμη. Η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου έχει καταστραφεί, ο πίσω τροχός αποκολλήθηκε από το αμάξωμα, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ferrari Enzo βγήκε από το εργοστάσιο σε μόλις 400 αντίτυπα και στο πίσω μέρος της βρίσκεται ένας θηριώδης V12 κινητήρας χωρητικότητας 6,0 λτ. Αποδίδει 660 ίππους και η ροπή αγγίζει τα 657 Nm. Κάπως έτσι, οι επιδόσεις γίνονται τρομακτικές, με την επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε μόλις 3,2 δλ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή της, η Ferrari Enzo κυμαίνεται σήμερα σε ένα εύρος της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.