Μικρομεσαίο οικογενειακό τώρα με προκαταβολή από 5.614 ευρώ και επιτόκιο 2,99%

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μικρομεσαία οικογενειακά της ελληνικής αγοράς! Δείτε πως μπορείτε να το αποκτήσετε σήμερα μέσω του προγράμματος Ford Value...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Focus

Το Ford Focus είναι ένα αυτοκίνητο “σταθμός” στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων και η εμπορική του πορεία για πάνω από δύο δεκαετίες το επιβεβαιώνει. Αυτή την στιγμή, μέσω του προγράμματος Ford Value, η απόκτησή του γίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ. Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα και να δούμε πως μπορείτε να το αποκτήσετε με προκαταβολή από 5.614 ευρώ.

Δείτε επίσης: Ευρωπαϊκό best seller στα Plug-In υβριδικά – Δικό σας με 9.000 ευρώ και 349 ευρώ το μήνα

Στο χρηματοδοτικό της Ford εντάσσεται το μικρομεσαίο οικογενειακό που ξεχωρίζει για την προηγμένη υβριδική τεχνολογία των κινητήρων 1.0L EcoBoost mΗΕV, το κορυφαίο σύστημα φωτισμού LED, τον πλούσιο εξοπλισμό των εκδόσεων ST-Line και την συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει μέσω της οθόνης αφής των 13,2 ιντσών το σύστημα SYNC 4 και το ενσωματωμένο modem. Το Focus προσφέρεται με τιμή από 26.670 ευρώ, επιτόκιο επίσης από 2,99%, προκαταβολή από 5.614 ευρώ, αλλά και με την 8ετή εγγύηση. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ford Focus μπορείτε να βρείτε στον σχετικό σύνδεσμο πατώντας εδώ. 


“Εξηλεκτρισμένες” επιδόσεις, κορυφαία εμπειρία από το αυτόματο κιβώτιο
Κλειδί της επιτυχίας του Ford Focus αποτελεί η γκάμα κινητήρων του, η οποία διακρίνεται για την κορυφαία απόδοση και την πολιτισμένη, ήπια υβριδική λειτουργία. Διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 125 και 155 ίππων, ο “χιλιάρης” EcoBoost Hybrid διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt και μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια (BISG) που παίρνει κίνηση μέσω ιμάντα επιτρέποντας την ανάκτηση και αποθήκευση της ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά το φρενάρισμα και το ρολάρισμα σε μία μπαταρία ιόντων λιθίου. Απαρατήρητο δεν γίνεται να μην περάσει και το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο προσφέρει ομαλές και γρήγορες αλλαγές σχέσεων. Μάλιστα, υπάρχει και δυνατότητα κατεβάσματος έως και τριών ταχυτήτων για άμεση απόκριση στη διαδικασία της προσπέρασης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στις εκδόσεις ST Line προσφέρεται και η δυνατότητα χειροκίνητων αλλαγών μέσω paddles.

Ψηφιακή “εμπειρία” που κάνει το Ford Focus… να ξεχωρίζει!
Η νέα γενιά Ford Focus εξοπλίζεται με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC 4, το οποίο υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 13,2 ιντσών. Σε αυτήν ενσωματώνονται πλέον χειριστήρια για λειτουργίες όπως αυτή της θέρμανσης, σύστημα άνεσης που μέχρι πρότινος ενεργοποιούταν με φυσικά κουμπιά. Επιπλέον, δεν απουσιάζει η εφαρμογή FordPass, με τους πελάτες να μπορούν να έχουν οποιαδήποτε στιγμή άμεση πρόσβαση μέσω smartphone σε μία σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών (έλεγχος της στάθμης καυσίμου, διάρκεια ζωής του λαδιού και άλλα). Όλα αυτά τα συστήματα παραμένουν πάντα ενημερωμένα, μιας και υπάρχουν ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up που βελτιώνουν το νέο Focus με την πάροδο του χρόνου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.