Μιλούσε στο κινητό και πέρασε από γέφυρα την ώρα που αυτή άνοιγε… (+video)

Πέρασε από γέφυρα με το αυτοκίνητό του την ώρα που αυτή άνοιγε. Όχι καλή ιδέα, καθώς εκτός από επικίνδυνη θα τιμωρηθεί φυσικά.

Βρείτε μας στο

Στις μέρες μας ποτέ δεν μπορούμε να πούμε πως τα έχουμε δει όλα… Πάντα θα υπάρχει κάτι νέο που θα μας κάνει να απορήσουμε με την κακώς εννοούμενη τρέλα που κουβαλούν κάποιοι εκεί έξω, καθώς εκτός από την δική τους ζωή βάζουν σε κίνδυνο και την ζωή των άλλων.

Αυτή την φορά πρωταγωνιστής είναι ο οδηγός ενός Hyundai Santa Fe, ο οποίος βλέποντας εμπρός του κατεβασμένες μπάρες, κόκκινα φώτα και μια γέφυρα να… ανοίγει, αποφάσισε να πατήσει το γκάζι και να περάσει από πάνω της. Μιλώντας μάλιστα στο κινητό τηλέφωνο και σπάζοντας το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και τις μπάρες.

Όπως φαίνεται στο video, το Hyundai Sant Fe ήταν ήδη ταλαιπωρημένο από κάποιο χτύπημα εμπρός, ενώ του λείπει και η πινακίδα. Πιθανότατα να έχουμε να κάνουμε με κάποιον… βιαστικό εγκληματία. Όπως και να έχει με την συμπεριφορά του αυτή έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του και πλέον οι αστυνομικές αρχές τον ψάχνουν στην Florida, όπου και έλαβε χώρα το περιστατικό και καταγράφηκε από κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό video και με αφορμή αυτό να θυμόσαστε: “όσο και αν βιαζόμαστε ποτέ δεν παραβιάζουμε τον ΚΟΚ και δεν βάζουμε την ζωή την δική μας και των άλλων σε κίνδυνο”:

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr