Μην ψάχνεις άλλο για τον ισχυρότερο κινητήρα στον κόσμο… (+video)

Κινεί container πλοίο 400 μέτρων και είναι ο ισχυρότερος κινητήρας εσωτερικής καύσης! Δείτε τα χαρακτηριστικά και στιγμιότυπα από την συναρμολόγησή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μεγαλύτερος κινητήρας

Μπορεί στον χώρο της αυτοκίνησης οι μεγαλύτεροι κινητήρες που συναντάμε να είναι έχουν 12 ή 16 κυλίνδρους και χωρητικότητα που αγγίζει τα 6 ή 8 λίτρα, αλλά τέτοια μεγέθη σε άλλους τομείς είναι υπερβολικά μικροί. Αυτή τη φορά θα δούμε ποιος είναι ο ισχυρότερος κινητήρας του πλανήτη, μας έρχεται από τη ναυτιλία και τρομάζει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ο οκτάτροχος γίγαντας των 152.000 κ.εκ. με 4.660 PS (+video)

Ονομάζεται Wärtsilä RT-flex96C και είναι ο ισχυρότερος κινητήρας εσωτερικής καύσης που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Πρόκειται για έναν δίχρονο, εν σειρά 14κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος είναι υπερτροφοδοτούμενος και η χωρητικότητά του αγγίζει τα 25.500 λίτρα. Εξωτερικά, όπως θα δείτε και στο σχετικό video, το ύψος του φτάνει τα 13,5 μέτρα και το μήκος τα 26,59. Συνεπώς, μιλάμε για διαστάσεις που αντιστοιχούν στο μέγεθος μίας πολυκατοικίας.


Αναφορικά με τον κάθε κύλινδρο, η διάμετρος (bore) αγγίζει τα 96 εκατ. και η διαδρομή του εμβόλου (stroke) φτάνει τα 250 εκατ. Η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής του στροφαλοφόρου άξονα φτάνει τις μόλις 102 σ.α.λ. και η απόδοσή του είναι τρομακτική. Η ισχύς αγγίζει τα 80.080 kW, τιμή που ισοδυναμεί με 107.389 ίππους και η μέγιστη τιμή της ροπής φτάνει τα 7.603.850 Nm. Βέβαια, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Wärtsilä RT-flex96C πετυχαίνει θερμική απόδοση άνω του 50%.

Όσο για τη μάζα των εξαρτημάτων, αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο ο στροφαλοφόρος άξονας ζυγίζει 300 τόνους και το κάθε έμβολο 5,5 τόνους. Ο ισχυρότερος κινητήρας του κόσμου κατασκευάστηκε για να τοποθετηθεί σε ένα τεράστιο πλοίο που ονομάζεται “Emma Maersk” και είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 16.000 containers. Το μήκος του αγγίζει τα 397 μέτρα και με την συνεισφορά του τεράστιου κινητήρα μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα της τάξης των 25,5 κόμβων, δηλαδή περίπου 47 χλμ./ώρα. Στο video που ακολουθεί θα δούμε μέρος από την εντυπωσιακή διαδικασία συναρμολόγησής του επάνω στο πλοίο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.