Μείνε σπίτι και σχεδίασε τη δική σου ονειρική Rolls-Royce

Ένα νέο διαγωνισμό δημιουργικότητας για παιδιά με φανταστικά δώρα ανακοίνωσε η Rolls-Royce, για εκείνα που μένουν σπίτι αυτές τις μέρες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Rolls-Royce διαγωνισμός σχεδίασης

Ο διαγωνισμός δημιουργικότητας της Rolls-Royce “Young Designer Competition” τρέχει κάθε χρόνο σε τοπικό επίπεδο στη Βρετανία για τις οικογένειες των εργαζόμενων της εταιρίας. Η πανδημία του κορωνοϊού έδωσε την ιδέα στους ανθρώπους της να κάνουν τον διαγωνισμό διεθνή και να προσφέρουν έτσι μια ευχάριστη και δημιουργική εναλλακτική για τα παιδιά που μένουν σπίτι αυτές τις ημέρες λόγω των μέτρων που βλέπουμε στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Κριτική επιτροπή για τους φιλόδοξους μικρούς σχεδιαστές με ηλικία έως και τα 16 χρόνια είναι η σχεδιαστική ομάδα της Rolls-Royce, η οποία θα εξετάσει όλα τα σχέδια και θα επιλέξει ένα που θα κερδίσει και το βραβείο. Ο νικητής θα παραλάβει από την βρετανική εταιρία μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του σχεδίου του που θα θυμίζει τα “εργοστασιακά’ σχέδια που βλέπουμε κατά καιρούς να παρουσιάζουν οι κατασκευαστές, όπως φαίνεται και στη σχετική εικόνα που σας παραθέτουμε.

Παράλληλα, αν τυχαίνει να μένετε στην Αγγλία, μια Rolls-Royce Phantom θα πάει τον νικητή ή τη νικήτρια στο σχολείο μαζί με τον/την καλύτερο/η φίλο/η τους την πρώτη μέρα που θα επιτραπεί από τις αρχές. Από την άλλη δώρο θα λάβει και το σχολείο, ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο (!) με το οποίο μπορεί να συμμετέχει στον βρετανικό σχολικό διαγωνισμό “Greenpower Challenge“.


Πιστοποιητικά θα δοθούν και στις υπόλοιπες καλύτερες προσπάθειες τα οποία θα φέρουν την υπογραφή του Torsten Müller-Ötvös, του διευθύνοντος συμβούλου των Βρετανών.

Τελευταία ημέρα υποβολής σχεδίων για τον διαγωνισμό των Βρετανών έχει οριστεί η 18η Μαϊου και τα σχέδια των παιδιών σας μπορείτε να τα υποβάλετε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]