Μονακό: Αυτός ήταν ο πραγματικός “πρωταγωνιστής” του φετινού Grand Prix (+video)

Ακραίο "Flex" στο Μονακό! Φόρτωσε την Ferrari F40 στο σκάφος και "σάλπαρε". Οι viral εικόνες και videos από το Grand Prix στο Πριγκιπάτο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Το Grand Prix του Μονακό είναι από τα πιο ξεχωριστά στο καλεντάρι της Formula 1, τόσο για την ιστορία του, όσο και για το “κομμάτι” του lifestyle που το συνοδεύει. Αυτή τη χρονιά, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Ferrari F40 που έφτασε εκεί… μέσω θαλάσσης. Όπως ήταν λογικό, οι εικόνες ενός εξωτικού αυτοκινήτου επάνω σε ένα υπερπολυτελές σκάφος “έκλεψε” την παράσταση.

Αγγλία: Κατάσχεση μίας Ferrari F40 από την αστυνομία λόγω…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για την Ferrari F40 κάποιου ιδιώτη. Το αυτοκίνητο ανήκει στην ιταλική εταιρεία “Car & Car”, η οποία ειδικεύεται στις πωλήσεις εξωτικών αυτοκινήτων και σκαφών. Έτσι, οι άνθρωποί της αποφάσισαν να κλείσουν μία θέση για να παρακολουθήσουν το Grand Prix από το σκάφος τους και πήραν μαζί την λατρεμένη Ferrari F40.


Το σκάφος στο οποίο φορτώθηκε η Ferrari F40 ονομάζεται “Quinta Essentia” και το μήκος του αγγίζει τα 55 μέτρα. Όσο για την τιμή του, οι ειδικοί του χώρου μιλούν για περίπου 40 εκατ. δολάρια. Όσο για την Ferrari F40, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα του κόσμου και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε κάθε λεπτομέρεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.