MotoGP 2020 και επιστροφή στην δράση! Δείτε το πρόγραμμα

Το MotoGP, το κορυφαίο πρωτάθλημα ταχύτητας των δύο τροχών επιστρέφει στη δράση έπειτα από μήνες αναβολής ελέω πανδημίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MotoGP 2020 πρόγραμμα

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την έναρξη του MotoGP, το οποίο φέτος δεν πρόλαβε να κάνει ούτε έναν αγώνα ελέω της πανδημίας.

Η δράση ξεκινά πάλι για τους φίλους των δύο τροχών στις 19 Ιουλίου με τον χορό να ανοίγει στην πίστα της Jerez στην Ισπανία και τους αγώνες να φτάνουν συνολικά τους δεκαεπτά (17). Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πλούσια δίτροχη αγωνιστική δράση σχεδόν μέχρι και τα Χριστούγεννα, κάτι που δεν θυμάμαι να έχει γίνει στο παρελθόν.

Στο πρόγραμμα που μπορείτε να δείτε και στην ακόλουθη εικόνα φαίνονται ξεκάθαρα οι δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες και οι διοργανωτές, τόσο στον τρόπο διεξαγωγής όσο και στις μετακινήσεις προσωπικού και εξοπλισμού. Ουσιαστικά σε πέντε πίστες επί ευρωπαϊκού εδάφους θα πραγματοποιηθούν οι δέκα από τους 13 αγώνες, οι οποίοι μάλιστα θα γίνουν και στη σειρά.


Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές το πρόγραμμα παρουσιάζεται φορτωμένο για τους αναβάτες και τις ομάδες και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουν. Η σεζόν του 2019 έκλεισε με 19 αγώνες οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε ένα διάστημα 37 εβδομάδων, ενώ φέτος οι πρώτοι 13 που έχουν επιβεβαιωθεί θα πραγματοποιηθούν σε μόλις 18 εβδομάδες. Το γεγονός πάντως ότι δεν θα χρειάζεται να μεταφέρονται ομάδες και προσωπικό μετά από κάθε αγώνα αλλά ανά δύο, θα βοηθήσει στο να μην δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει κάθε φορά και ο “επαναληπτικός” αγώνας. Με τις ομάδες και τους αναβάτες να γνωρίζουν ήδη πώς τα πήγαν οι αντίπαλοί τους στην ίδια πίστα μόλις μερικές ημέρες πριν και έχοντας περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για ρυθμίσεις και πειραματισμούς, ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι πολύ δυνατός.

Το ευρωπαϊκό σκέλος κλείνει στις 15 Νοεμβρίου με τον 2ο σερί αγώνα στην πίστα της Valencia και ακολουθείται από το αμερικάνικο σκέλος με έναν αγώνα στη Β. Αμερική και έναν στη Νότιο. Τελευταίο το ασιατικό σκέλος με την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία να “σηκώνουν” το βάρος στην ανατολή. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες μόνο για τις πίστες του ευρωπαϊκού σκέλους και οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες αναμένεται να γίνουν γνωστοί αργότερα μέσα στη σεζόν, σύμφωνα με τους διοργανωτές μέχρι και το τέλος Ιουλίου, με το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν να παραμένει ανοιχτό.

Ραντεβού στις 19 Ιουλίου στη Jerez!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]