Να τι συμβαίνει στο εσωτερικό ενός κινητήρα (+video)

Η κεφαλή από plexiglass μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κινητήρα κατά τη λειτουργία του. Εντυπωσιακό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εσωτερικό κινητήρα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το κανάλι “Garage 54” μας είχε παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον video που δείχνει τι συμβαίνει στο εσωτερικό του καταλύτη μας όταν ο κινητήρας τίθεται σε λειτουργία. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό ενός τετρακύλινδρου κινητήρα.

Τεχνικό: Τι είναι τα ελατήρια πιστονιού;

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, αφαιρέθηκε η κεφαλή του κινητήρα και την θέση της πήρε μία αυτοσχέδια που κατασκευάστηκε από plexiglass. Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι για να γίνει λειτουργικό ένα τέτοιο project επιλέχθηκε κινητήρας τύπου “Flathead”. Αυτό σημαίνει ότι βαλβίδες και εκκεντροφόρος δεν είναι επικεφαλής τοποθετημένοι, αλλά στο πλάι. Αυτό επιτρέπει δημιουργία η κεφαλή να είναι πολύ απλή στην κατασκευή της.


Έτσι, ο δημοφιλής μηχανικός κατάφερε να κατασκευάσει το σχετικά απλό εξάρτημα, να το τοποθετήσει σωστά στο μπλοκ του κινητήρα κι εμείς να είμαστε σε θέση να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του κινητήρα. Στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την κίνηση του πιστονιού μέσα στον κύλινδρο.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι slow-motion φάσεις λειτουργίας (εισαγωγή-συμπίεση-εκτόνωση-εξαγωγή), όπου είναι εμφανής η ανάφλεξη του μείγματος. Μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 12.00 για να δείτε άμεσα αυτά τα πλάνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.