Νέα BMW M4 Competition Cabrio xDrive: Ανοικτή σε όλα (+video)

Η BMW παρουσίασε και επισήμως την ολοκαίνουργια M4 Cabrio Competition M xDrive! Πάμε να διαβάσουμε τα πάντα για αυτήν και να την δούμε σε εικόνες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η νέα BMW M4 Competition Cabrio xDrive είναι ένα μοντέλο που κάνει για όλα, καθώς είναι τετρακίνητη, μπορεί να γίνει και πισωκίνητη, ενώ προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας που μόνο ένα cabrio αυτοκίνητο μπορεί να προσδώσει στους επιβάτες του.

Σχεδιαστικά, όλες οι γραμμές του εμπρός τμήματος συγκλίνουν στη μεγάλη, κάθετη μάσκα των “νεφρών” BMW. Μαζί με τα μεγάλα ανοίγματα σε κάθε πλευρά, η μάσκα διασφαλίζει συνεχή επάρκεια αέρα ψύξης προς τον κινητήρα και το σύστημα πέδησης σε όλες τις συνθήκες – ακόμα και στις περιπτώσεις που ο οδηγός πιέζει το αυτοκίνητο στα όριά του. Οι λεπτοί προβολείς χρησιμοποιούν μονάδες LED στάνταρ για τη δέσμη μεσαίας και μεγάλης σκάλας. Προαιρετικά, διατίθενται Adaptive LED Headlights με BMW Laserlight.

Ο ηλεκτρικός μηχανισμός του μαλακής οροφής επιτρέπει το άνοιγμα ή το κλείσιμο εν κινήσει με το πάτημα ενός μπουτόν. Η διαδικασία διαρκεί 18 δευτερόλεπτα. Σε open-top διάταξη, ο χώρος αποσκευών προσφέρει χωρητικότητα 300 λίτρων. Όταν η οροφή είναι κλειστή, ο μεταβλητός χώρος αποθήκευσης του soft top προσφέρει 385 λίτρα για τη μεταφορά αποσκευών.

Περνώντας στο μοτέρ, ο 3.0 λτ. εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας της νέας BMW M4 Competition Cabrio M xDrive, συνδυάζει τον υψηλόστροφο χαρακτήρα των συνόλων της BMW M GmbH με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας M TwinPower Turbo. Ο κινητήρας χαρακτηρίζεται από σταθερή γραμμική απόδοση ισχύος μέχρι την κόκκινη ζώνη του στροφόμετρου. Αποδίδει μέγιστη ροπή 650 Nm μεταξύ 2.750 και 5.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ισχύς των 510 ίππων επιτυγχάνεται στις 5.510 σ.α.λ. και διατηρείται μέχρι τις 7.200 σ.α.λ. (κόκκινη ζώνη).

Ο κινητήρας μεταφέρει την ισχύ του στο δρόμο μέσω ενός οκτατάχυτου κιβωτίου M Steptronic με Drivelogic. Η υψηλή απόδοση του κινητήρα σε συνδυασμό με την αυξημένη πρόσφυση που προσφέρει το M xDrive, μεταφράζεται σε εντυπωσιακούς χρόνους επιτάχυνσης. Η νέα BMW M4 Competition Cabrio με M xDrive χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα και 13,1 για να φτάσει στα 200 χλμ./ώρα από στάση. Η εν κινήσει επιτάχυνση από 80 στα 120 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 2,8 δευτ. (με 4η σχέση) ή 3,7 δευτ. (με 5η σχέση). Το προαιρετικό M Driver’s Package αυξάνει την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα (κόφτης) από τα 250 χλμ./ώρα στα 280 χλμ./ώρα.

Το σύστημα τετρακίνησης M xDrive της νέας BMW M4 Competition Cabrio με M xDrive χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη στο κιβώτιο τετρακίνησης για να διασφαλίζεται μία πλήρως μεταβλητή και εξαιρετικά ομαλή κατανομή ισχύος μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών. Η μεταφορά περισσότερης ισχύος στους πίσω τροχούς επιτείνει τη χαρακτηριστική αίσθηση Μ βελτιώνοντας παράλληλα την ελκτική πρόσφυση και την ευελιξία. Η παροχή λαδιού του πολύδισκου συμπλέκτη έχει βελτιστοποιηθεί για σταθερή απόδοση της τετρακίνησης ακόμα και σε αγωνιστικές συνθήκες οδήγησης. Το M xDrive συνεργάζεται με το Active M Differential στον πίσω άξονα.

Το Setup menu επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει την προεπιλεγμένη ρύθμιση 4WD σε 4WD Sport mode, που μεταφέρει ακόμα περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς. Ο οδηγός μπορεί επίσης να απενεργοποιήσει τελείως το σύστημα DSC και να ενεργοποιήσει το 2WD mode. Σε αυτή τη ρύθμιση, η κινητήρια ισχύς κατανέμεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς όπου δεν υπάρχει παρέμβαση από τα συστήματα ελέγχου πλαισίου για τη σταθεροποίηση του οχήματος. Επομένως, οι έμπειροι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τον απόλυτο έλεγχο της οδηγικής εμπειρίας ενός πισωκίνητου αυτοκινήτου!

Το σύστημα πέδησης της νέας BMW M4 Competition Cabrio M xDrive ενεργοποιεί την απαιτούμενη πίεση εξαιρετικά γρήγορα και με ακρίβεια χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό ενεργοποιητή. Τόσο τα στάνταρ συνθετικά φρένα M Compound όσο και τα προαιρετικά κεραμικά φρένα M Carbon συνεργάζονται με αυτό το σύστημα. Η ειδική Μ έκδοση αυτής της τεχνολογίας προσφέρει δύο ρυθμίσεις στην αίσθηση του πεντάλ.

Η γκάμα λειτουργιών του συστήματος ελέγχου ευστάθειας DSC περιλαμβάνει το M Dynamic Mode, που επιτρέπει πρόσθετη ολίσθηση του τροχού μέσω μπουτόν για μία εξαιρετικά σπορ οδηγική εμπειρία. Με το προαιρετικό M Drive Professional οι οδηγοί επωφελούνται επίσης από τη νέα λειτουργία M Traction Control. Αυτή επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει το ποσοστό ολίσθησης των τροχών σε δέκα διαφορετικά στάδια.

Η παραγωγή της νέας BMW M4 Competition Cabrio με M xDrive θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2021 στο Εργοστάσιο της BMW στο Dingolfing, όπου μεταξύ άλλων συναρμολογούνται και όλες οι εκδόσεις των νέων BMW M4 Coupé, BMW M5, BMW M8 και της νέας BMW Σειράς 4 Cabrio.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr