Νέα χρώματα για τη Honda NC750X (+τιμές)

H ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τις τιμές για την NC750X, η οποία, για τη νέα χρονιά, θα είναι διαθέσιμη στο κοινό σε τρία νέα χρώματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NC750X 2023 νέα χρώματα τιμές

Χρονιά… ηρεμίας θα είναι το 2023 για τη Honda NC750X έπειτα και από τις εκτεταμένες αλλαγές που δέχτηκε η δημοφιλής μοτοσικλέτα της Honda το 2021, αλλαγές που την έκαναν ακόμη πιο ολοκληρωμένη και χρηστική στην καθημερινή αστική χρήση αλλά και σε διαδρομές εκτός των τειχών της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Honda και LG “ενώνουν” τις δυνάμεις τους λόγω… ηλεκτροκίνησης

Για το 2023 η μοτοσικλέτα της ιαπωνικής εταιρείας είναι διαθέσιμη σε τρεις νέες χρωματικές επιλογές: την Mat Jeans Blue Metallic (μπλε μεταλλικό), Pearl Deep Mud Gray (γκρι μεταλλικό) και Candy Chromosphere Red (κόκκινο μεταλλικό). Ως επιλογή για την NC750X παραμένει το μαύρο χρώμα και για τη νέα χρονιά.

H NC750X είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην τιμή των 9.190 ευρώ, για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και στην τιμή των 10.390 ευρώ για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT).

Από το 2012 που παρουσιάστηκε ως NC700X, η μοτοσικλέτα της Honda απολαμβάνει σταθερή δημοτικότητα σε όλη την Ευρώπη. Βασικό “όπλο” της δικύλινδρης μοτοσικλέτας σε αυτή την επιτυχημένη εμπορική πορεία είναι η διαρκής εξέλιξη από την πλευρά της Honda, η οποία την βελτιώνει κάθε φορά στα σημεία σύμφωνα και με τις υποδείξεις των κατόχων της.

Διαβάστε επίσης – Honda Civic Type R: Οι “σταθμοί” στα 25 χρόνια ιστορίας του

Παράλληλα ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας, που έφτασε το 2014 στα 745 κ.εκ., ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του με την πάροδο του χρόνου με την ισχύ να φτάνει πλέον στους 58,6 ίππους και τα 69 Nm ροπής. Η οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα δυνατά του “”χαρτιά” με το ρεζερβουάρ των 14,1 λίτρων να προσδίδει αυτονομία που ξεπερνά τα 350 χιλιόμετρα.

Η NC750X βγαίνει και σε έκδοση με μειωμένη απόδοση για κατόχους διπλώματος κατηγορίας Α2, η οποία μπορεί να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης της “ανοιχτής” εύκολα με μια απλή επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda.

Στα όπλα της NC750X συγκαταλέγεται και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται εκεί που οι συμβατικές μοτοσικλέτες έχουν το ρεζερβουάρ καυσίμου, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει και ένα κράνος κλειστού τύπου.

Να σημειωθεί τέλος ότι στον στάνταρ εξοπλισμό της NC750X εκτός από το υποχρεωτικό ABS, ανήκει το traction control και τα τέσσερα διαφορετικά riding modes.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.