Νέα διάκριση για το ηλεκτρικό Nissan Ariya

Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya ξεχώρισε στα βραβεία αυτοκινήτου του περιοδικού Newsweek, καθώς τιμήθηκε με την σημαντική διάκριση «Editor’s Pick».

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Ariya

Τα ετήσια βραβεία αυτοκινήτου του περιοδικού Newsweek πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά, με το Nissan Ariya να κλέβει την παράσταση, καθώς τιμήθηκε με τη διάκριση «Editor’s Pick».

Nissan Ariya και Qashqai e-POWER: Ιαπωνική φιλοσοφία αλά Σουηδικά!

Προφανώς, η επιλογή του εντυπωσιακού crossover της ιαπωνικής μάρκας έχει να κάνει με το συνολικό πακέτο που προσφέρει, όπως για παράδειγμα η απόλαυση κατά την οδήγηση και φυσικά η ακαταμάχητη εμφάνισή του.

Να σημειωθεί ότι, το βραβείο «Editor’s Pick» αποτελεί μία νέα προσθήκη στη φετινή σειρά βραβείων αυτοκινήτου του γνωστού περιοδικού. Για την ακρίβεια, το εν λόγω βραβείο θα δώσει έμφαση σε οχήματα που ξεχωρίζουν και αξίζουν συνολικής αναγνώρισης.

Σε δήλωσή του, ο Mike Colleran ανώτερος αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nissan στις ΗΠΑ, ανέφερε τα εξής:
«Το Nissan Ariya 2023 είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Nissan, με την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας, άνεσης, υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας. Καθώς δουλεύουμε για το μακροπρόθεσμο όραμά μας Ambition 2030, το Ariya αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, στο ταξίδι μας προς την ηλεκτροκίνηση για όλους». Για την ιστορία, οι νικητές των βραβείων αυτοκινήτου του Newsweek, προκύπτουν με βάση τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις εντυπώσεις οδήγησης. Επίσης, τα βραβεία εστιάζουν στο τι είναι σημαντικό για τους υποψήφιους αγοραστές σε κάθε κατηγορία οχημάτων.

Τέλος, το Nissan Ariya είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Nissan. Προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία ενσωματώνει και εξυψώνει τις οδηγικές δυνατότητές του. Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού ProPILOT Assist 2.0, καθώς και η στάνταρ ασύρματη ενσωμάτωση Apple CarPlay και Alexa.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.