Νέα διάκριση και βραβείο για το Hyundai Ioniq 6

Το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 6 κατέκτησε άλλη μια διάκριση με την ανάδειξή του ως "Best EV Compact Executive Car" στα Βραβεία Great British Fleet Awards.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Ioniq 6 νέο βραβείο 2023

Τα ετήσια βραβεία, που διοργανώνονται από το περιοδικό εταιρικών πωλήσεων “Fleet World” του Ηνωμένου Βασιλείου, επιδιώκουν να αναδείξουν τα καλύτερα οχήματα της αγοράς για εταιρικούς στόλους καθώς και τις τεχνολογικά εξελιγμένες προτάσεις του κλάδου.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι νέο φορτιστές ρομπότ της Hyundai (+video)

Το Hyundai Ioniq 6 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία “Best EV Compact Executive Car”, με τους κριτές να επαινούν τη συνολική απήχηση που έχει στους εταιρικούς πελάτες, χαιρετίζοντας το υψηλό επίπεδο των προδιαγραφών και των καινοτόμων χαρακτηριστικών του.


Ο John Challen, συντάκτης του Fleet World, δήλωσε: “Το Ioniq 6 βασίζεται στη μεγάλη επιτυχία του Ioniq 5 και αποτελεί ένα αυτοκίνητο που προσφέρει φινέτσα, άνεση και ευρυχωρία. Το ποιοτικό εσωτερικό και οι προηγμένες τεχνολογίες του είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα γίνουν άμεσα αγαπητά από πολλούς οδηγούς”.

Διαβάστε επίσης – Hyundai: 19 βραβεία στον θεσμό iF Design Awards 2023

Η βράβευση από το Fleet World αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση για το Ioniq 6, το οποίο βασίζεται στην Electric-Global Modular Platform (E-GMP) όπως και το Ioniq 5. Νωρίτερα τον Απρίλιο, το Ioniq 6 βρέθηκε την κορυφή των World Car Awards κατακτώντας τους τίτλους World Car of the Year, World Electric Car και World Design Car of the Year, αντίστοιχους με αυτούς του Ioniq 5 το 2022.

Επιπλέον, οι κριτές των World Car Awards βράβευσαν τη δημιουργική δύναμη πίσω από την σχεδίαση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου των Κορεατών, τον SangYup Lee, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και επικεφαλής του Παγκόσμιου Σχεδιαστικού Κέντρου των Hyundai και Genesis ως “Παγκόσμιο Πρόσωπο της Χρονιάς”.

Το Ioniq 6 ανακηρύχθηκε επίσης “Saloon of the Year” (Σεντάν της Χρονιάς) στα βραβεία GQ Car Awards 2023, ενώ παράλληλα πέτυχε βαθμολογία ασφάλειας πέντε αστέρων και βραβεύτηκε ως καλύτερο στην κατηγορία “Large Family Car” από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό Euro NCAP.

Ο Ashley Andrew, πρόεδρος της Hyundai Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε: “Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην εκλεπτυσμένη σχεδίαση αιχμής του Ioniq 6, αλλά αυτό που υπογραμμίζει επίσης αυτό το βραβείο από τους ειδικούς του Fleet World είναι πώς απευθύνεται σε πραγματικούς οδηγούς πολλών χιλιομέτρων που περνούν περισσότερο χρόνο από τους καθημερινούς οδηγούς στα αυτοκίνητά τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναγνώρισαν ότι οι επιδόσεις μεγάλων αποστάσεων του αμιγώς ηλεκτρικού Ioniq 6, το εσωτερικό υψηλής ποιότητας και η σειρά των προηγμένων τεχνολογιών του το καθιστούν μια απόλυτα συναρπαστική επιλογή για εταιρικούς πελάτες”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.