Νέα δικύλινδρη Yamaha R7, με σπορ διάθεση (+video)

H Yamaha παρουσίασε τη νέα σπορ μοτοσυκλέτα της R7 με στόχο τους αναβάτες που επιθυμούν μια μεσαίου κυβισμού σπορ μοτοσυκλέτα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Yamaha R7 2021

Η νέα Yamaha R7 είναι μια μοτοσυκλέτα που βασίζεται στη γνωστή σε όλους MT-07 και έρχεται για να συνδυάσει μια σαφώς πιο προσιτή τιμή σε σχέση με το R1, αλλά και να ολοκληρώσει τη γκάμα των σπορ μοτοσυκλετών της εταιρίας μπαίνοντας ανάμεσα στο μικρομεσαίου κυβισμού R3 και το κορυφαίο superbike των Ιαπώνων.

Διαβάστε επίσης – Yamaha: Έτοιμος ο ηλεκτρικός κινητήρας των… 476 ίππων

Ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας της εξακολουθεί να αποδίδει 73,4 ίππους και 67 Nm ροπής στις 8.750 και 6.500 σ.α.λ. αντίστοιχα με το βάρος της να φτάνει στα 188 κιλά, πλήρης υγρών. Οι Ιάπωνες προχώρησαν σε μικρές αλλαγές με στόχο τη βελτίωση της απόκρισης το μοτέρ που εντοπίζονται στο νέο λογισμικό της ECU μια αλλαγή που “συνοδεύεται” από μια νέα εξάτμιση αλλά και βελτιώσεις στην εισαγωγή του. Το κιβώτιο είναι 6τάχυτο, ενώ ο συμπλέκτης είναι μονόδρομος και φέρει και υποβοήθηση στη μανέτα που την κάνει ελαφρύτερη στη χρήση της.

Σε σχέση με τη γυμνή MT-07 οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στην προσθήκη του αεροδυναμικού φέρινγκ με τις σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από το R1 αλλά και στον τομέα των αναρτήσεων. Εκεί βλέπουμε ένα νέο ανεστραμμένο πιρούνι με διάμετρο καλαμιών στα 41 χλστ. Το πιρούνι προέρχεται από την KYB και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου του, την απόσβεση της συμπίεσης αλλά και την απόσβεση της επαναφοράς. Νέο είναι και το αμορτισέρ που φέρει ρύθμιση μόνο για την προφόρτιση του ελατηρίου με στόχο και τη συγκράτηση του κόστους σε λογικά επίπεδα.

Για την πέδηση της νέας Yamaha R7 φροντίζουν οι εμπρός δίσκοι των 298 χλστ. που συνεργάζονται με ακτινικά τοποθετημένες 4πίστονες δαγκάνες της με τη νέα ακτινική τρόμπα να προσφέρει επιπλέον δύναμη αλλά και αίσθηση στα δάκτυλα του αναβάτη.

Αναφορικά με την εργονομία της μοτοσυκλέτας η πιο σημαντική αλλαγή αφορά στην τοποθέτηση κλιπόν για μια πιο σπορ θέση οδήγησης που ενισχύεται και από τη διαφορετικής σχεδίασης σέλα.

Η νέα R7 αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά το ερχόμενο φθινόπωρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.