Νέα δημοπρασία ΟΔΔΥ στην Αθήνα: Αυτοκίνητα από 300 ευρώ

Στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ, θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Νέα δημοπρασία για την Αθήνα ανακοινώθηκε από την ΑΑΔΕ. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας.

Αφορά 14 μοτοσικλέτες και 32 αυτοκίνητα, όλα για κυκλοφορία, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στην διακήρυξη, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Όλα τα δημοπρατούμενα είδη προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων, κατασχεμένα, κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία κ.λ.π.


Οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50 ευρώ για τα οχήματα και 20 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας (εφάπαξ ή με δόσεις).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]