Νέα δημοπρασία ΟΔΔΥ στην Αθήνα: Αυτοκίνητα από 300 ευρώ

Η ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) μέσω της ΔΔΔΥ (Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) ανακοίνωσε τη νέα δημοπρασία οχημάτων για την Αθήνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ακολουθεί αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 π.μ., στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας της Υπηρεσίας στα Άνω Λιόσια, (τηλ. Αποθήκης 210.2471988 & 210.2473124), δημοπρατούνται Φορτηγά, Δίκυκλα και Επιβατικά για κυκλοφορία.

Δείτε εδώ γιατί αυτή η Bugatti είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο


Η επίσκεψη στην Αποθήκη Μαγουλέζας επιτρέπεται από 11-02-2020 μέχρι και 13-02-2020 και από ώρα 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής, όπως αυτοί αναγράφονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 

Συνολικά θα δημοπρατηθούν 30 αυτοκίνητα για κυκλοφορία, τα οποία ξεκινούν από τα 300 ευρώ (Saab 9-3 με υγραέριο) και 350 ευρώ (Ford Focus, Opel Astra, Volkswagen Golf). Ανάμεσά τους υπάρχουν επίσης τρεις Porsche Cayenne, Mercedes και BMW.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα λουκάνικα της Volkswagen

Παράλληλα θα δημοπρατηθούν ακόμη εφτά φορτηγά προς κυκλοφορία και μία μοτοσυκλέτα, επίσης προς κυκλοφορία.

Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα αυτοκίνητα που θα βγουν προς δημοπράτηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]