Νέα εφαρμογή “ακούει” τα προβλήματα του κινητήρα σας!

Μια νέα εφαρμογή για smartphones που χρησιμοποιεί τον ήχο και ανιχνεύει τυχόν προβλήματα στον κινητήρα και... όχι μόνο παρουσίασε η Skoda.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Sound Analyser Application Εφαρμογή AI

Skoda Sound Analyser ονομάζεται η νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά που παρουσίασε η τσέχικη εταιρία και μπορεί να ανιχνεύει τυχόν δυσλειτουργία σε κινητήρες εσωτερικής καύσης των μοντέλων της αξιοποιώντας λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.

Η εν λόγω εφαρμογή εξελίχθηκε εξολοκλήρου από τους προγραμματιστές της Skoda και χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του κινητού για να καταγράψει ηχητικά τη λειτουργία ενός μοτέρ. Έπειτα συγκρίνει το ηχητικό αρχείο με άλλα αποθηκευμένα ηχητικά αρχεία αναφοράς που έχουν δημιουργήσει οι Τσέχοι για το συγκεκριμένο μοτέρ. Στην περίπτωση διαφοράς στις συχνότητες παρέχει και τη σχετική γνωμάτευση με τους Τσέχους να αναφέρουν ως ποσοστό επιτυχίας στη σωστή διάγνωση άνω του 90%.

Εκτός από τον κινητήρα η νέα εφαρμογή μπορεί να αξιοποιηθεί για τη διάγνωση προβλημάτων και σε άλλα μηχανικά μέρη, εξαρτήματα και περιφερειακά όπως είναι ο συμπιεστής του κλιματιστικού, το σύστημα διεύθυνσης αλλά και οι συμπλέκτες ενός DSG κιβωτίου. Οι Τσέχοι αναφέρουν ότι στο μέλλον η εφαρμογή θα μπορεί να κάνει διάγνωση σε ακόμη περισσότερα σημεία ενός μοντέλου τους.


Η Skoda Sound Analyser έχει ήδη δοκιμαστεί σε 14 χώρες με τις δοκιμές να έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2019. Σε αυτές τις δοκιμές πήραν μέρος 245 επίσημοι έμποροι της τσέχικης εταιρίας, οι οποίοι, με τη συμμετοχή τους, παρείχαν πολύτιμες πληροφορίες και επιτάχυναν την καμπύλη εκμάθησης του λογισμικού της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Stanislav Pekař, επικεφαλής After Sales της Skoda δήλωσε σχετικά: “Η Sound Analyser είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργήσει η ψηφιοποίηση εδώ στη Skoda, ακόμη και στο κομμάτων των υπηρεσιών μετά την πώληση. θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ακόμη πιο εξατομικευμένη υπηρεσία, βελτιώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την εμπειρία τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]