Νέα ειδική έκδοση Vespa Elettrica RED (+τιμές, video)

H Vespa συνεργάζεται ξανά με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό (RED) για τη δημιουργία της ομώνυμης έκδοσης της Elettrica, για καλό σκοπό. Δείτε την τιμή της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Vespa Elettrica RED νέα έκδοση 2022

Ντυμένη εξ ολοκλήρου στα κόκκινα, η Vespa Elettrica RED είναι ο τελευταίος καρπός της συνεργασίας του ιταλικού ομίλου της Piaggio με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό (RED) που ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver.

Διαβάστε επίσης: Νέο πιο hi tech Piaggio MP3. Οι τιμές του στην Ελλάδα

Η Elettrica RED θα διατίθεται στη χώρα μας στην έκδοση “45 km/h” στην τιμή των 6.590 ευρώ, ενώ η έκδοση “70 km/h” θα κοστίζει 7.190 ευρώ. Και οι δύο εκδόσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», λαμβάνοντας τη μέγιστη επιδότηση ύψους 800 ευρώ.


Μετά τη Vespa 946 RED το 2017 και τη Vespa Primavera RED το 2020, η Elettrica RED είναι το τρίτο μοντέλο που προκύπτει από αυτή τη σημαντική συνεργασία, ενσωματώνοντας καλύτερα από κάθε άλλο τις κοινές αξίες της προσοχής στην παγκόσμια υγεία και τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Vespa Elettrica RED νέα έκδοση 2022

Κάθε αγορά Elettrica RED θα οδηγεί σε δωρεά για την υποστήριξη του Global Fund, ενός από τους μεγαλύτερους χορηγούς παγκόσμιας υγείας στον κόσμο, για να υποστηρίξει μαζί με τη (RED) την καταπολέμηση των πανδημιών.

Διαβάστε επίσης – Piaggio: Νέα έκδοση Justin Bieber X Vespa (+video)

Σε αυτή την έκδοση η Elettrica εγκαταλείπει το ιδιαίτερο γκρι φινίρισμα που τη διακρίνει για να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα: κόκκινο είναι το ατσάλινο σώμα, καθώς και η σέλα αλλά και οι ζάντες των τροχών, βαμμένες σε κόκκινο χρώμα και με ασημί φινίρισμα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις λεπτομέρειες χρωμίου, όπως το προφίλ που διατρέχει όλη την περίμετρο της ποδιάς, οι γρίλιες της μπροστινής “γραβάτας” και το έμβλημα στο μπροστινό φτερό.

Ο οργανισμός RED, που πήρε το όνομά toy από το χρώμα έκτακτης ανάγκης, ιδρύθηκε το 2006 για να προκαλέσει τη δέσμευση των εταιρειών στην καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS. Σήμερα, πολεμά επίσης την επείγουσα απειλή του COVID και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στις πιο ευάλωτες κοινότητες. Μέχρι σήμερα, η (RED) έχει δημιουργήσει σχεδόν 700 εκατ. δολάρια Η.Π.Α. για το Global Fund, βοηθώντας περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.