Νέα έκδοση Ducati Diavel 1260 S Black and Steel

Η γκάμα του Ducati Diavel 1260 S διευρύνεται με την προσθήκη της έκδοσης Black and Steel με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο και το κίτρινο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ducati Diavel 1260 S Black and Steel 2021

Το Ducati Diavel 1260 S Black and Steel έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του εντυπωσιακού power cruiser της ιταλικής εταιρίας περίπου έξι μήνες μετά από την τελευταία έκδοση που δημιούργησαν οι Ιταλοί σε συνεργασία με την Lamborghini (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Η έμπνευση για το Diavel 1260 S Black and Steel προέρχεται, σύμφωνα με τη Ducati, από το concept Diavel “Materico”, το οποίο έκανε την εμφάνιση του το 2019. Έναντι των υπόλοιπων εκδόσεων, η νέα ξεχωρίζει για το συνδυασμό μαύρου ματ και γκρι γυαλιστερού χρώματος για τις περισσότερες επιφάνειες του Diavel με τις κίτρινες λεπτομέρειες και τα ασύμμετρα γραφικά να δημιουργούν μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Σε κίτρινο χρώμα είναι βαμμένα το πλαίσιο χωροδικτύωμα αλλά και το κάτω μέρος της ουράς με τις κίτρινες λεπτομέρειες να δίνουν το “παρών”, μεταξύ άλλων και στη σέλα της ιταλικής μοτοσυκλέτας.


Διαβάστε επίσης: Ducati Pro-I Evo, το νέο διασυνδεδεμένο πατίνι των Ιταλών

Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν και μάλλον δεν χρειάζονται με τον μεγάλο V2 κινητήρα των 1.262 κ.εκ. να αποδίδει στη στάνταρ μορφή του στο Diavel 162 ίππους στις 9.500 σ.α.λ.

Σύμφωνα με τη Ducati, η διάθεση της νέας έκδοσης τους Diavel θα ξεκινήσει στις ευρωπαϊκές αγορές τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει παρουσιαστεί ήδη στο ιταλικό κοινό στην έκθεση Milano Monza Motor Show.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]