Νέα έκδοση για το MINI Countryman E

Το νέο MINI Countryman E αποκτά τη νέα εξοπλιστική έκδοση Favoured, η οποία σύμφωνα με τους Βρετανούς αναδεικνύει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο MINI Countryman E Favoured

Το νέο MINI Countryman Ε είναι διαθέσιμο σε τέσσερις νέες εκδόσεις, οι οποίες προσφέρουν πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης στο εξωτερικό και το εσωτερικό με την έκδοση Favoured να αναδεικνύει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας στο χρώμα Vibrant Silver.

Διαβάστε επίσης: Νίκη του νέου MINI JCW στο 24ωρο του Nurburgring

Κατόπιν παραγγελίας, η οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών στο ίδιο χρώμα δημιουργούν μια εκφραστική αντίθεση με τον χρωματισμό του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, η έκδοση Favoured προσφέρει άνετα σπορ καθίσματα και ένα πρόσφατα σχεδιασμένο σπορ τιμόνι με υφασμάτινο ιμάντα στη θέση της κατακόρυφης ακτίνας.


Το Countryman Ε φέρει ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων και 250 Nm. Για τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 8,6 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 66,45 kWh που προσφέρει αυτονομία έως 462 χλμ. Μπορεί να φορτίσει με ισχύ έως 130 kW με την πλήρωση από το 10% έως το 80% να επιτυγχάνεται σε 29 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Οδηγήστε τα νέα MINI στο The Hellinikon Experience Park

Στο Cuntryman E η MINI προσφέρει προαιρετικά το Driving Assistant Professional κάνοντας για πρώτη φορά δυνατή τη μερικώς αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 2 σε διαδρομές που μοιάζουν με αυτοκινητόδρομο. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί να πάρει τα χέρια του από το τιμόνι σε ταχύτητες έως 60 χλμ./ώρα, με την προϋπόθεση ότι συνεχίζει να παρακολουθεί προσεκτικά την κυκλοφορία και παραμένει έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.