Νέα έκδοση Toyota GR Yaris “Morizo Selection” με την υπογραφή του προέδρου!

Μια νέα έκδοση του Toyota GR Yaris ονόματι "Morizo Selection" είναι πλέον διαθέσιμη από τους Ιάπωνες μέσω της εταιρίας κινητικότητας KINTO.

Βρείτε μας στο
Toyota GR Yaris Morizo Selection 2021

Με στόχο να φέρει πιο γρήγορα στα μοντέλα παραγωγής της τις τεχνολογικές εξελίξεις που λαμβάνουν μέρος στο χώρο των τεσσάρων τροχών, η Toyota μας παρουσιάζει το GR Yaris “Morizo Selection“. Η εν λόγω έκδοση είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία από την εταιρία υπηρεσιών κινητικότητας KINTO, θυγατρικής της Toyota και μέσω εγγραφής προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του GR Yaris “Morizo Selection“, το οποίο μπορεί να εξατομικευτεί αναφορικά με το λογισμικό του (από ό,τι καταλαβαίνουμε για τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά του συστήματα) ανάλογα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Το 1ο Lexus “γεννήθηκε” πριν από τη Lexus!

Η “Morizo Selection” έκδοση, σε συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Rookie Racing, βασίζεται στην κορυφαία RZ έκδοση του GR Yaris. Έχει διανθιστεί με λεπτομέρειες που έχει επιλέξει ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ιαπώνων, Akio Toyoda, ο οποίος, όταν αγωνίζεται, χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Morizo”.

Σε αυτή την έκδοση η υπογραφή του Morizo κάνει την εμφάνιση της στο παρμπρίζ του GR Yaris, ενώ τα αμορτισέρ και τα ελατήρια είναι βαμμένα σε μπλε και κίτρινο χρώμα. Το μπλε και κίτρινο χρώμα κάνει την εμφάνιση του και στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στις ραφές των επενδύσεων των καθισμάτων, αλλά και στον επιλογέα του μηχανικού κιβωτίου των έξι σχέσεων. Δυναμικό “παρών” δίνουν και τα σήματα της Rookie Racing που κάνουν την εμφάνιση τους στα προσκέφαλα των καθισμάτων αλλά και στις πόρτες.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα (+videos)

Το Toyota GR Yaris “Morizo Selection” θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, κόκκινο, μαύρο και λευκό και οι πρώτες αναβαθμίσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους την Άνοιξη του 2022.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr