Νέα Lancia Ypsilon: Έτσι θα είναι το πίσω μέρος της

Μία ακόμη teaser εικόνα έδωσε στη δημοσιότητα η Lancia αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά τη σχεδίαση του πίσω μέρους της νέας και αμιγώς ηλεκτρικής Ypsilon.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Lancia Ypsilon teaser εικόνα 2023

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναγέννηση της Lancia έχει ξεκινήσει επίσημα και το πρώτο μοντέλο στη νέα εποχή της ιταλικής εταιρείας είναι η νέα γενιά της Ypsilon.

Διαβάστε επίσης: Η πιο περίεργη “διαρροή” νέου μοντέλου – Πώς κατέληξε σε κανάλι

Το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της ιταλικής εταιρείας αναμένεται να ξεχωρίζει στην κατηγορία του και από τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της Lancia, η οποία έγινε αρχικά γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του concept Pu+Ra HPE, το οποίο υιοθετεί και ερμηνεύει εκ νέου σχεδιαστικά στοιχεία από το πλούσια ιστορία των Ιταλών.


Στις προηγούμενες teaser εικόνες που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Lancia έχει αποκαλύψει ένα σημαντικό μέρος από το “πρόσωπο” του νέου της μοντέλου πόλης (κεντρική εικόνα), όπως και κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αφορούσαν την καμπίνα της νέας Ypsilon.

Διαβάστε επίσης: Αψεγάδιαστη και πολύ σπάνια Lancia Delta Integrale – Δείτε πόσο πωλήθηκε!

Τώρα έρχεται η σειρά για το πίσω μέρος, το οποίο σχεδιαστικά κινείται επίσης στα χνάρια που χάραξε το concept Pu+Ra HPE. Αναμφίβολα το σημείο που θα κάνει την πίσω όψη της νέας Ypsilon να ξεχωρίζει στον δρόμο είναι τα μικρά και στρογγυλά φωτιστικά σώματα που αντλούν στοιχεία από εκείνα της θρυλικής Stratos.

Μέσα στο στρογγυλό φωτεινό πλαίσιο του φωτιστικού σώματος διακρίνεται και το γράμμα “Y” σε τρισδιάστατη μορφή, ενώ ακριβώς δίπλα από αυτό βλέπουμε τη νέα γραμματοσειρά που έχουν επιλέξει οι Ιταλοί για το όνομά τόσο εταιρείας όσο και τον νέου τους μοντέλου.

Η Lancia αναμένεται να αποκαλύψει και άλλες λεπτομέρειες για το νέο της μοντέλο τις επόμενες εβδομάδες μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2024 όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της νέας Ypsilion. Πρώτο μοντέλο που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής θα είναι η έκδοση Cassina Limited Ediiton -σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία επιπλοποιίας-, η οποία θα παραχθεί στον περιορισμένο αριθμό των 1906 αντιτύπων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.