Νέα παραλαβή για την Ελληνική Αστυνομία – Αυτές είναι οι 44 ιαπωνικές μοτοσυκλέτες

Ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύθηκε με την παραλαβή 44 νέων μοτοσυκλετών! Ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνική Αστυνομία

Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, παρελήφθησαν 44 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού, οι οποίες εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: 281 νέα οχήματα για την προστασία των δασών – Οι κατηγορίες που επιλέχθηκαν

34 δίκυκλα στην Αττική – 10 στη Θεσσαλονίκη
Οι εν λόγω μοτοσικλέτες, αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μέσω συγχρηματοδότησης Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτές, 34 κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.


Με αφορμή την παραλαβή των νέων μοτοσυκλετών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε: “Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών”.

Suzuki V-Strom χωρητικότητας 645 κ.εκ.
Οι εικονιζόμενες μοτοσυκλέτες είναι Suzuki V-Strom και εξοπλίζονται με δικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 645 κ.εκ. Η εργοστασιακή ισχύς του δημοφιλούς μοντέλου της on/off κατηγορίας αγγίζει τους 70 ίππους στις 8.800 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή φτάνει στα 6,32 kg στις 6.500 σ.α.λ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.