Νέα πίσσα στην κεντρικότερη “αρτηρία” μετά από 33 χρόνια αλλά… μην τα θέλουμε όλα!

Έλαβαν τέλος οι εργασίες συντήρησης στην κεντρικότερη οδική αρτηρία της χώρας. Ωστόσο, νέα πίσσα τοποθετήθηκε στο 55% της συνολικής επιφάνειας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λεωφόρος Κηφισού

Στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού συντήρησης του οδικού δικτύου και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, η Περιφέρεια Αττικής υλοποίησε εκτεταμένες εργασίες στη Λεωφόρο Κηφισού.

Με τις σχετικές παρεμβάσεις οι οποίες ολοκληρώθηκαν, αφού αξιολογήθηκε ο βαθμός επικινδυνότητας και φθοράς, επετεύχθη η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε ποσοστό 55% επί της συνολικής επιφάνειας. Ταυτόχρονα έγιναν νέες διαγραμμίσεις, αντικαταστάθηκαν φθαρμένες πινακίδες σήμανσης, προστέθηκαν νέες ηλεκτρονικές πινακίδες Matrix για την καλύτερη πληροφόρηση των οδηγών και έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις σε σημεία μειωμένης οδικής ασφάλειας. Επιπλέον βελτιώθηκαν σημαντικά οι συνθήκες της νυχτερινής οδήγησης με το νέο φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης Led και την τοποθέτηση ειδικού φωτισμού σύμφωνα με αρχιτεκτονική μελέτη στις γέφυρες.


Να σημειωθεί ότι η συντήρηση της Λεωφόρου Κηφισού είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής. Ο αυτοκινητόδρομος είναι συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων και εκτείνεται από το Φαληρικό Δέλτα μέχρι τον κόμβο της Αττικής Οδού. Αποτελεί τμήμα της διεθνούς οδικής αρτηρίας Ε95 (Νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης). Πρόκειται για την κεντρικότερη και την πλέον πολυσύχναστη οδική αρτηρία της χώρας.

Καμία συντήρηση από το 1990
Από το 1990 που έγινε ο εγκιβωτισμός του ποταμού Κηφισού και κατασκευάστηκε η Λεωφόρος, δεν έγινε καμία ουσιαστική παρέμβαση συντήρησης. Το οδόστρωμα είχε καταστραφεί στο μεγαλύτερο τμήμα του με αποτέλεσμα να καταγράφονται αρκετά προβλήματα στην οδική ασφάλεια. Η εκτέλεση των εργασιών στη Λεωφόρο Κηφισού ήταν ιδιαίτερα απαιτητική λόγω των κυκλοφοριακών συνθηκών και πραγματοποιήθηκε κατά τις νυχτερινές ώρες με τη μικρότερη δυνατή όχληση στην κυκλοφορία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.