Νέα σειρά Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid (+τιμές)

Με τη νέα σειρά, η Fiat εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία που κάνει πιο απλή, πρακτική και συμφέρουσα τη διαμόρφωση και απόκτηση του μοντέλου που επιθυμεί ο πελάτης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με τη νέα σειρά 500 Hybrid και Panda Hybrid η Fiat κάνει κάνει την αυτοκίνηση ακόμα πιο απλή, πρακτική και συμφέρουσα για το κοινό, εγκαινιάζοντας μια νέα φιλοσοφία στη διαμόρφωση και απόκτηση ενός αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο Fiat που κατασκευάζεται στην Αγγλία

Η νέα φιλοσοφία κάνει εφικτή την επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου για κάθε πελάτη με μόλις τρία απλά βήματα: επιλογή μοντέλου, επιλογή χρώματος και επιλογή πακέτου εξοπλισμού.


Ξεκινώντας από μια βασική έκδοση, η οποία όμως περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, όπως σύστημα κλιματισμού, ABS/ESP, πλήρες πακέτο αερόσακων προστασίας, κ.α., ο πελάτης στη συνέχεια μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων πακέτων εξοπλισμού (Style, Tech, Comfort και Style Plus) διαμορφώνοντας γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Fiat Panda Hybrid τιμές Ελλάδα 2022

Το σύστημα δίνει και τη δυνατότητα συνδυασμού δύο πακέτων, π.χ. Tech και Comfort αυξάνοντας τις επιλογές διαμόρφωσης, διατηρώντας όμως την απλότητα της διαδικασίας. Συνολικά, η νέα φιλοσοφία κάνει απλούστερη την επιλογή για τον πελάτη, αλλά και απλούστερη την οργάνωση της παραγωγής για ακόμα υψηλότερη ποιότητα και ταχύτητα στη διαδικασία κατασκευής ενός αυτοκινήτου. Με αυτό τον τρόπο, η FIAT καινοτομεί για ακόμα μία φορά, προσφέροντας έξυπνες, ρεαλιστικές και προσιτές λύσεις μετακίνησης για όλους.

Διαβάστε επίσης – Stellantis: Νέο ορόσημο παραγωγής στο εργοστάσιο στο Tychy

Όλη η νέα σειρά των FIAT 500 Hybrid και Panda Hybrid, εφοδιάζεται με το προηγμένο υβριδικό σύνολο των 70 ίππων προδιαγραφών EU6.4, εξασφαλίζοντας υψηλή ελαστικότητα στις χαμηλές στροφές και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αντίστοιχα χαμηλές είναι και οι εκπομπές ρύπων, με τα 500 Hybrid και Panda Hybrid να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο.

Οι τιμές της νέας σειράς των 500 Hybrid και Panda Hybrid ξεκινούν από τις 15.400 και 14.180 ευρώ αντίστοιχα και περιλαμβάνουν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ για έως και 200.000 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.