Αυτό είναι το πρώτο Fiat που κατασκευάζεται στην Αγγλία

Στις εγκαταστάσεις του ομίλου Stelantis στην Αγγλία θα κατασκευάζεται το νέο Fiat Professional Scudo, λόγω αυξημένης ζήτησης για το επαγγελματικό των Ιταλών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Professional Scudo παραγωγή Αγγλία 2022

Το νέο Fiat Professional Scudo, θα κατασκευάζεται και στην Αγγλία με στόχο να καλυφθεί ταχύτερα η ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του μοντέλου και αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα μοντέλο της Fiat παράγεται στη Μ. Βρετανία.

Διαβάστε επίσης: Βραβείο στη Fiat Που κέρδισε το πρώτο Grand Prix στη Monza

Τα Scudo που θα παράγονται στο Luton θα είναι “αριστεροτίμονες” και “δεξιοτίμονες” εκδόσεις, καλύπτοντας το σύνολο των αγορών της Ευρώπης. Παράλληλα, η παραγωγή του FIAT Professional Scudo θα συνεχιστεί και στη μονάδα παραγωγής του Stellantis στο Hordain της Γαλλίας, η οποία είναι υπεύθυνη και για την κατασκευή της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης e-Scudo.


“Είναι εξαιρετικά νέα για το εργοστάσιο του Luton η έναρξη της παραγωγής και του Fiat Professional Scudo”, σημείωσε ο Mark Noble, επικεφαλής της μονάδας και πρόσθεσε: “Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως πλέον στις εγκαταστάσεις μας έχουμε όλες τις μάρκες επαγγελματικών μοντέλων της Stellantis για τις αγορές της Ευρώπης και της Μ. Βρετανίας.”

Με έμφαση στην εργονομία και την εκτεταμένη εφαρμογή προηγμένων συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδηγού (ADAS), το νέο Scudo αποτελεί ένα αποδοτικό επαγγελματικό όχημα που προσφέρει σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας εφάμιλλα των επιβατικών μοντέλων. Στοιχεία όπως η ανεξάρτητα ανάρτηση και στους τέσσερεις τροχούς, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η άνετη θέση οδήγησης, συνδυάζονται με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS).

Διαβάστε επίσης: Ο πιο πιστός πελάτης της Fiat και το νέο του απόκτημα

Η έκδοση van είναι διαθέσιμη σε τρία μήκη, 4,6, 5 και 5,3 μ. (και αντίστοιχο ωφέλιμο όγκο 4,6, 5 και 6,1 κ.μ. Αντίστοιχα το νέο αμιγώς ηλεκτρικό e-Scudo προσφέρει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του, με έως και 330 χλμ. στον κύκλο WLTP, επίδοση που το καθιστά ιδανικό για τις αστικές και περιαστικές μεταφορές. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και εξαιρετική αποδοτικότητα, το e-Scudo δίνει την επιλογή δύο επιπέδων χωρητικότητας μπαταρίας, 50 και 75 kWh, αλλά και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση που φτάνει τα 11 kW σε οικιακό δίκτυο και τα 100 kW σε δίκτυο DC, όπου το μοντέλο φορτίζει περισσότερο από το 80% της μπαταρίας του σε μόλις 45 λεπτά.

Τα νέα Fiat Professional Scudo και e-Scudo είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων που στο σύνολο της καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.