Ο πιο πιστός πελάτης της Fiat και το νέο του απόκτημα

Έχει "γράψει" περίπου ένα εκατ. χλμ. πίσω από το τιμόνι μοντέλων της Fiat. Δείτε το νέο απόκτημα του 84χρονου, το οποίο ασφαλώς δεν αποτελεί εξαίρεση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat 500e

Έχουμε ξανά τονίσει στο παρελθόν το γεγονός ότι υπάρχουν δύο ειδών λάτρεις των αυτοκινήτων. Είναι οι πιστοί σε μία εταιρεία και οι “ουδέτεροι”, που προτιμούν να αλλάζουν μοντέλα και μάρκες ώστε να έχουν βιωματική εμπειρία από όλες. Ο κύριος που βλέπουμε ανήκει ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία και ενδεχομένως να είναι ο άνθρωπος που έχει αγοράσει τα περισσότερα Fiat από κάθε άλλον.

Ονομάζεται David Franklin και πλέον διανύει το 84ο έτος της ηλικίας του. Η σχέση του με την Fiat ξεκίνησε το μακρινό 1962, όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας δουλεύοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσα σε μόλις ένα έτος, απόκτησε το πρώτο του αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε να εργάζεται στην εταιρεία περνώντας από πολλά πόστα, όπως για παράδειγμα ελεγκτής αυτοκινήτων, τεχνικός εκπρόσωπος και διευθυντής τεχνικού γραφείου. Η κορυφαία του θέση ήταν όταν επιλέχθηκε ως διευθυντής ανάπτυξης για το Fiat 130.


Από τα χέρια του πέρασαν πολλά Fiat, άλλα αγοράστηκαν, όπως για παράδειγμα το 500άκι, το 500 Abarth, το Fiat 1500, το Fiat 850, το Fiat 850 Coupe και το Fiat 850 Idromatic και άλλα παραχωρήθηκαν από την εταιρεία για τις μετακινήσεις του.

Τώρα έφτασε η ώρα βρεθεί πίσω από το 55ο του αυτοκίνητο. Είναι αυτό το κατακόκκινο, αμιγώς ηλεκτρικό, Fiat 500e στο οποίο τον βλέπουμε να “ποζάρει” χαμογελαστός μαζί με την κυρία του. Ο ίδιος υπολογίζει ότι πίσω από το τιμόνι αυτοκίνητων της Fiat έχει διανύσει 600.000 μίλια (965.606 χλμ.). Tου ευχόμαστε ακόμα περισσότερα και ασφαλή χιλιόμετρα! Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή του ηλεκτρικού Fiat 500e.

Πηγή: electricdrives.tv

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.