Νέα σειρά FIAT 500X, για να δημιουργήσεις το δικό σου SUV

Με τη νέα σειρά του 500X η Fiat δίνει την επιλογή στον πελάτη να εστιάσει στο στιλ, στην πρακτικότητα και στην τεχνολογία, διαμορφώνοντας το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα σειρά΄Fiat 500X 2022

Το θρυλικό όνομα 500 βρήκε στο Fiat 500Χ την πλέον δυναμική εκδοχή του, μέσω ενός SUV, το οποίο χαρακτηρίζεται από το ξεχωριστό στιλ, την πρακτικότητα, αλλά και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο Fiat Doblo και ως ηλεκτρικό (+τιμές)

Η νέα σειρά του μοντέλου ανεβάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο δίνοντας την επιλογή στον αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του 500X προσθέτοντας ή και συνδυάζοντας μια σειρά πακέτων που εστιάζουν στο στιλ, στην άνεση, στην τεχνολογία και στον σπορ χαρακτήρα.


Τα πακέτα Style, Comfort, Tech και Style Plus είναι διαθέσιμα με όλα τα μηχανικά σύνολα που εφοδιάζουν το 500Χ, αλλά και τα δύο αμαξώματα: την κλειστή έκδοση και την Dolcevita με την πανοραμική ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή που φέρνει σε απόλυτη επαφή τους επιβάτες με το περιβάλλον.

Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη με μια ευρεία γκάμα κινητηρίων συνόλων που περιλαμβάνουν τον Turbo βενζινοκινητήρα του ενός λίτρου απόδοσης 120 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, τον αποδοτικό Diesel 1.3MTJ των 95 ίππων που απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, αλλά και το υβριδικό σύνολο των 48V απόδοσης 130 ίππων, το οποίο για πρώτη φορά στην κατηγορία προσφέρει δυνατότητες αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, ενώ κυκλοφορεί στο Δακτύλιο χωρίς κανένα περιορισμό.

Διαβάστε επίσης – Ευρώπη: Ορόσημο παραγωγής για το μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφριών επαγγελματικών

Η νέα σειρά του 500Χ δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ παράλληλα απλοποιεί τη διαδικασία επιλογής για τον αγοραστή αφού πλέον αρκούν 4 μόλις βήματα για τη διαμόρφωση: επιλογή αμαξώματος (κλειστό ή cabrio), επιλογή κινητήρα, επιλογή πακέτου/πακέτων εξοπλισμού και επιλογή χρώματος.

Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, η FIAT συνεχίζει τη στήριξη της στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, προσφέροντας -όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της- την αντίστοιχη έκδοση 500Χ(RED), η οποία συμβάλει στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα σειρά του FIAT 500X είναι διαθέσιμη στο Επίσημο Δίκτυο της μάρκας με τιμές από 21.800 ευρώ και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.