Ευρώπη: Ορόσημο παραγωγής για το μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφριών επαγγελματικών

Το ορόσημο των επτά εκατ. οχημάτων έφτασε το εργοστάσιο Sevel του ομίλου Stellantis, το μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Επαγγελματικά ορόσημο παραγωγής Sevel Ιταλία εργοστάσιο

Μετά από τα 40 χρόνια λειτουργίας, το εργοστάσιο Sevel (Societa Europea Veicoli Leggeri) του ομίλου Stellantis, το οποίο βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ιταλία, ξεπέρασε το ορόσημο των 7 εκατομμυρίων οχημάτων που έχουν παραχθεί σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Νέα σειρά Fiat 500 Hybrid και Panda Hybrid (+τιμές)

Αποτελώντας τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) στην Ευρώπη, το εργοστάσιο του Sevel είναι συνυφασμένο με την παραγωγή του Fiat Professional Ducato, του μοντέλου που ηγείται με διαφορά την αγορά των Van.


Η δημιουργία του εργοστασίου του Sevel ξεκίνησε το 1978, με πρώτο μοντέλο στη γραμμή παραγωγής να είναι η 1η γενιά του επαγγελματικού Ducato, το 1981. Η συνολική επιφάνεια των εγκαταστάσεων καλύπτει 1,2 εκατ. τετραγωνικά μέτρα, ενώ η δυναμικότητα της μονάδας φτάνει στις 1.200 μονάδες την ημέρα.

Παράλληλα με το μεγαλύτερο, το Sevel είναι και ένα από τα πλέον ευέλικτα εργοστάσια, αναφορικά με τη δυνατότητα παραγωγής οχημάτων, στοιχείο που του επιτρέπει να παράγει μεγάλο εύρος εκδόσεων/παραλλαγών.

Διαβάστε επίσης – Fiat Punto GT: Τα… γκάζια του λαού! (+video)

Το ιστορικό έργοτάσιο θα παίξει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στο μέλλον εντός του ομίλου στην παραγωγή επαγγελματικών οχημάτων. Ως μέρος του στρατηγικού πλάνου του Stellantis, Dare Forward 2030, στόχος είναι ο κύκλος εργασιών των LVC να διπλασιαστεί έως το 2030 σε σχέση με το 2021. Η προσπάθεια θα υποστηριχθεί από 26 νέα λανσαρίσματα, ενώ σε κάθε κατηγορία θα προσφέρονται και αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.

Το πρώτο 6μηνο του 2022, ο Stellantis ήταν ο ηγέτης στα LCV στην Ευρώπη (EU30) και στη Ν. Αμερική, με μερίδιο αγοράς 33,2% και 30,7% αντίστοιχα. Ειδικότερα στα αμιγώς ηλεκτρικά LCV στην Ευρώπη, το μερίδιο αγοράς έφτασε στο 50% για το ίδιο διάστημα, ενώ στην 1η θέση των πωλήσεων βρίσκονται οι επαγγελματικές εκδόσεις του Ducato.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.