Νέα σεζόν με επέτειο για τη Repsol Honda (+video)

Βρείτε μας στο

Ιδιαίτερη είναι η φετινή χρονιά για την αγωνιστική ομάδα της Honda στο MotoGP καθώς γιορτάζει τα 25 χρόνια συνεργασίας της με την Repsol.

Όπως ήταν λογικό λοιπόν, η παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας είχε προφανώς και εορταστικό ή επετειακό αν θέλετε χαρακτήρα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Honda σχεδίασαν μία εικονική πίστα που αναπαριστούσε τα χρόνια της επετείου. Σε αυτή αγωνίστηκαν μέσω εξομοιωτή οι Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Alex Criville και Mick Doohan. Και επειδή στην Honda γνωρίζουν πολύ καλά πως οι παραπάνω αναβάτες έχουν φανατικό κοινό, φρόντισαν να μην δυσαρεστήσουν κανέναν και έτσι το αποτέλεσμα ήταν… ισόπαλο.

Και όσοι αναρωτιέστε τι έκαναν εκεί οι Mick Doohan και Alex Criville φτάνει να πούμε πως έδωσαν το παρόν για να υπογραμμιστεί ακόμη περισσότερο η σπουδαιότητα που είχε το ξεκίνημα της συνεργασίας της Repsol με τη Honda. Φυσικά, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πρωταγωνιστές του χθες και του σήμερα προέβησαν σε δηλώσεις, με τους Marquez και Lorenzo να δηλώνουν μεταξύ άλλων πως ανυπομονούν να αγωνιστούν και να φέρουν νέες νίκες για τα χρώματα της Repsol Honda. 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό video από την εορταστική παρουσίαση της ομάδας της Repsol Honda για το 2019.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr