Νέα τεχνολογία δίνει παράταση ζωής στους diesel κινητήρες

Μία νέα τεχνολογία υπόσχεται μείωση ρύπων έως και 66% σε κινητήρες diesel. Δείτε πως λειτουργεί το σύστημα «Dynamic Skip Fire»...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Γνωρίζετε την εταιρεία Cummins; Ειδικεύεται στην κατασκευή και εξέλιξη κινητήρων diesel. Η ομάδα των μηχανικών της εργάζεται από τις αρχές του 2019 πάνω σε μία τεχνολογία που υπόσχεται δραστική μείωση των εκπομπών ρύπων.

Διαβάστε επίσης: Πως προστατεύουμε το φίλτρο DPF των diesel κινητήρων σε καραντίνα (+video)

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ιστορία σχεδόν 100 χρόνων και από το 1930 ειδικεύεται στους κινητήρες πετρελαίου. Μάλιστα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε μεγάλα θερμικά μοτέρ που προορίζονται για χρήση σε φορτηγά και λοιπά επαγγελματικά οχήματα. Τον τελευταίο χρόνο έχει ξεκινήσει μία συνεργασία με την εταιρεία Tula Technology.


Τεχνικό: Τι είναι το AdBlue στα σύγχρονα diesel; (+video)

Ο λόγος είναι η ανάπτυξη μίας τεχνολογίας απενεργοποίησης κυλίνδρων. Ονομάζεται «Dynamic Skip Fire» και αναλαμβάνει την μεμονωμένη απομόνωση συγκεκριμένων κυλίνδρων. Αυτό γίνεται με ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό το οποίο εξετάζει το φορτίο και τις συνθήκες λειτουργίας και απενεργοποιεί τον κατάλληλο ή τους κατάλληλους κυλίνδρους.

Ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας επιλέγεται η στιγμιαία «κατάργηση» συγκεκριμένου κυλίνδρου. Βέβαια, οι πειραματικές μελέτες συνεχίζονται ώστε να βελτιστοποιηθεί η απώλεια κραδασμών και η αξιοπιστία της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Τον τελευταίο καιρό, το σύστημα «Dynamic Skip Fire» εξετάζεται σε έναν εξακύλινδρο κινητήρα της σειράς Cummins Efficiency Series. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, με μείωση έως και 66% των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx). Ταυτόχρονα, το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) ελαττώνεται κατά 4%.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ηλεκτροκίνηση ενδεχομένως να αργήσει λίγο ακόμα στα επαγγελματικά. Οι κινητήρες diesel έχουν ακόμα ζωή, τουλάχιστον σε αυτής της κατηγορίας τα οχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.