Νέες εικόνες της σύγχρονης Lancia Delta Integrale

Δείτε τις νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από την σύγχρονη έκδοση της Lancia Delta Integrale που ετοιμάζουν οι Ιταλοί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει πολλοί μήνες και συγκεκριμένα περισσότερο από μισός χρόνος, από την πρώτη φορά που σας παρουσιάσαμε τα σχέδια μιας ομάδας Ιταλών μηχανικών/σχεδιαστών για την αναβίωση της Lancia Delta Integrale. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, ενώ είχαμε και την πανδημία του COVID-19, ο οποίος χτύπησε αδυσώπητα την Ιταλία.

Δείτε ακόμη: Πωλητήριο σε απίστευτη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II 

Φαίνεται όμως πως οι άνθρωποι πίσω από το φιλόδοξο αυτό project δεν πτοούνται με τίποτα, αφού συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία προς την υλοποίηση του ονείρου τους. Τις πρώτες εικόνες τις έχουμε δει και μέσα από αυτές μας αποκαλύφθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο αποτελεί την σύγχρονη εξέλιξη της Lancia Delta έστω και χωρίς τα σήματά της. Η δουλειά που έχει γίνει είναι καταπληκτική και πλέον περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Πλέον, έχουμε και νέες εικόνες, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό facebook της ομάδας τον οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ. και να δείτε ακόμη και τα καλούπια που έχουν ετοιμάσει οι Ιταλοί για το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Πάντως, οφείλουμε να τονίσουμε πως ακόμη δεν έχουν φανερώσει τα σχέδιά τους σχετικά με τα μηχανικά μέρη της Evoluzione GT. Μέχρι να μας αποκαλύψουν περισσότερα, ας την απολαύσουμε σε αυτές τις νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr