Πωλείται μία απίστευτη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II (+video)

Πρόκειται για μία από τις 220 Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II που βγήκαν από το εργοστάσιο με το χρώμα «Giallo Ginestra». Θαυμάστε την...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πωλήσεις θρυλικών αυτοκινήτων σαν τη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II δε βλέπουμε κάθε μέρα. Μάλιστα, η συγκεκριμένη είναι σε άριστη κατάσταση και το εργοστασιακό της χρώμα είναι μοναδικό.

Το εν λόγω αυτοκίνητο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής τον Ιανουαρίου 1994 και λίγους μήνες αργότερα έφτασε στα χέρια του πρώτου ιδιοκτήτη. Τέσσερα χρόνια αργότερα βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 74.800 χιλιόμετρα. Πρόκειται για ένα από τα 4.223 αντίτυπα της έκδοσης Evo II.

Βέβαια, η συγκεκριμένη είναι βαμμένη με το εργοστασιακό κίτρινο χρώμα «Giallo Ginestra». Σύμφωνα με την εταιρεία που πουλάει το αυτοκίνητο, είναι ένα από τα 220 αυτοκίνητα που βγήκαν από το εργοστάσιο με αυτό το χρώμα. Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες alcantara επενδύσεις.

Lancia Delta Integrale: “Οι άνθρωποι αγαπούν ότι δεν υπάρχει” (+videos)

Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από όλα τα γνήσια έγγραφα που περιγράφουν την συντήρησή του όλα αυτά τα χρόνια. Να τονίσουμε, επίσης, ότι πρόσφατα αντικαταστήθηκε ο συμπλέκτης και τοποθετήθηκαν νέα ελαστικά Michelin Pilot Sport στις ζάντες 17 ιντσών. Μοναδική αναβάθμιση που έχει γίνει, και εννοείται πως δεν επηρεάζει τον εργοστασιακό χαρακτήρα, είναι τα ενισχυμένα φρένα της Brembo.

Η Evoluzione II κινείται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων. Ασφαλώς παραμένει στην εργοστασιακή του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι αποδίδει 215 ίππους και η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων.

Η σπάνια Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II πωλείται αυτή τη στιγμή από την εταιρεία «Rally Replay» έναντι του ποσού των 72.800 ευρώ. Στο video που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε κάθε λεπτομέρεια της θρυλικής Ιταλίδας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.