Νέες τιμές για το best seller στα C-SUV – Από 136 ίππους και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο

Στην ανανέωση του τιμοκαταλόγου της προχώρησε η γερμανική εταιρεία. Δείτε πόσο κοστίζει το μοντέλο που το 2023 κέρδισε τον τίτλο του best seller στα C-SUV!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW X1

Στη γνωστοποίηση του νέου της τιμοκαταλόγου προχώρησε η BMW και μία από τις αλλαγές που ενδιαφέρουν πολύ το ελληνικό κοινό είναι αυτές της BMW X1. Άλλωστε, την χρονιά που μας πέρασε το συγκεκριμένο μοντέλο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας του, ξεπερνώντας άλλες δημοφιλείς επιλογές σαν το Peugeot 3008 και το Toyota C-HR. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πόσο κοστίζει.

Δείτε επίσης: Νέα τιμή για το γερμανικό best seller στα μικρά οικογενειακά

H νέα BMW X1 προσφέρεται σε πληθώρα εκδόσεων περιλαμβάνοντας επιλογές βενζίνης, πετρελαίου, Plug-In υβριδικές, αλλά και τη κορυφαία M35 xDrive των 300 ίππων. Στη βάση της γκάμας συναντάμε την έκδοση sDrive18i, η οποία προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 136 ίππων και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος απόκτησης διαμορφώνεται στα 41.160 ευρώ. Ακολουθούν δύο ακόμα εκδόσεις βενζίνης, μία εκ των οποίων προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης.


Τρία μοτέρ πετρελαίου
Η BMW X1 είναι διαθέσιμη και με κινητήρες πετρελαίου, με την ισχύ σε αυτή την περίπτωση να ξεκινά από τους 150 ίππους. Το ποσό για την “βασική” sDrive18d των 150 ίππων ορίζεται στα 52.050 ευρώ, με το αυτόματο κιβώτιο να είναι στον στάνταρ εξοπλισμό και σε αυτή την περίπτωση.

Ασφαλώς, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στις δύο πιο ισχυρές εκδόσεις, την Plug-In υβριδική xDrive25e των 50.760 ευρώ και την κορυφαία M35i xDrive των 66.770 ευρώ. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές για την κάθε έκδοση του μοντέλου (οι τιμές αναγράφονται στην τελευταία στήλη με έντονη γραμματοσειρά).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.