Νέες τιμές για το κορεάτικο SUV – Μείωση κατά 1.000 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση

Το δημοφιλές μοντέλο της B-SUV κατηγορίας προσφέρεται πλέον με μειωμένη τιμή κατά 1.000 ευρώ στις περισσότερες εκδόσεις. Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Kona

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε το νέο της τιμοκατάλογο και μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις ήταν η τιμή του Hyundai Kona. Το δημοφιλές μοντέλο της B-SUV κατηγορίας δέχθηκε μία μείωση της τάξης των 1.000 ευρώ στις περισσότερες εκδόσεις του. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται πιο αναλυτικά.

Οι εκδόσεις με μείωση τιμής κατά 1.000 ευρώ
Με εξαίρεση τις Hybrid εκδόσεις και τις αμιγώς ηλεκτρικές, σε όλες τις υπόλοιπες βλέπουμε ότι υπάρχει μείωση κατά 1.000 ευρώ. Κάπως έτσι, η τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται πλέον στα 24.290 ευρώ (από τα 25.290). Το ποσό που αναφέραμε αφορά στη βασική έκδοση του κορεάτικου B-SUV με το ήπια υβριδικό 1.000άρι μοτέρ των 100 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος:


Μείωση ύψους 300 ευρώ για τις Hybrid εκδόσεις
Μικρότερη μείωση βλέπουμε και στις τιμές των πλήρως υβριδικών κινητήρων του Hyundai Kona, οι οποίες εξοπλίζονται με κινητήρα 1,6 λτ., ισχύ 129 ίππων και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται στα 31.590 ευρώ (από 31.890). Ακολουθεί ο πίνακας με τις τιμές των Hybrid εκδόσεων:

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα στη γκάμα της Hyundai, έτσι και για το Kona ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Επιπλέον, ισχύει εγγύηση 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. για την καλή λειτουργία της μπαταρίας υψηλής τάσης (για ηλεκτρικά, υβριδικά ή επαναφορτιζόμενα υβριδικά οχήματα).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.